2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 24 پست
نه متاسفانه من یک ساله دنباله کار گشتم هر جا میرم نمیشه نمیدونم چرا خواستم رشته خودم شاغل بشم دیدم ...

اخی خدالعنتش کنه چطور دلش میاد بچه طفل معصوم رو خرجش نکنه که واسه پول ایندش خرابشه و بره مدرسه استثنایی تورو خدا نذار .گناه داره بچه😳

🥺 چیکار کنم الان تمام ذهنم پیش بچمه چیکار کنم تلفظش درست شه 

ب هر روشی ک بلدی از شوهرت پول بگیر اگه طلا داری بفروش.از خانوادت بگیر حتی اگه منت بزارن،همشو ب جون بخر ولی بچتو ببر گفتار درمانی.ی جای خوب پیدا کن ک الکی پولت هدر نره.

اگه میتونی بهزیستی برو گفتار درمانی دارن شاید با هزینه پایینتر یا رایگان کمکت کنن

دلم برات تنگ شده بابا🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب هر روشی ک بلدی از شوهرت پول بگیر اگه طلا داری بفروش.از خانوادت بگیر حتی اگه منت بزارن،همشو ب جون ب ...

هر کدوم به نفعش باشه انجام میدم به تنهایی

طلا که ندارم جز حلقه هیچی برام نخریدن 

بهزیستی کجاست من میخوام درست شه تلفظش  نمیدونم گفتار درمانی خوبه یا مهد کودک

خب قطعا گفتار درمانی بهتره دیگه.اصولی باهاش کارمیکنن.از گوگل سرچ کن برا ادرس.حلقتو بده بچت واجبتره

دلم برات تنگ شده بابا🖤
خب قطعا گفتار درمانی بهتره دیگه.اصولی باهاش کارمیکنن.از گوگل سرچ کن برا ادرس.حلقتو بده بچت واجبتره

باشه من یه جا رفتم هفته پیش گفت باید شروع کنیم بچتو بیار از فلات روز به شوهرم گفتم گفت باشه بری دیگه خونه مادرت نمیری بری دیگه فلان کارو نمیکنی و..... بچه رو اذیت میکنن بچه زده میشه و..... میگه برو مهد بنویس با بچه های دیگه باشه 

موندم چیکار کنم

باشه من یه جا رفتم هفته پیش گفت باید شروع کنیم بچتو بیار از فلات روز به شوهرم گفتم گفت باشه بری دیگه ...

بگو مهد بردم قبول نمیکنن میگن باید ببری گفتار درمانی.

بازم خودت شرایطتو بهتر میدونی

دلم برات تنگ شده بابا🖤
بگو مهد بردم قبول نمیکنن میگن باید ببری گفتار درمانی. بازم خودت شرایطتو بهتر میدونی

واقعا نمیدونم میخوام تلفظش درست شه خیلی از کلمات رو نمیتونه بگه مثلا ش. ن. و. 

بردمش گفت باید شروع کنیم سریع میترسم بخاطر پول بگن میگه دو سال طول میکشه بچت کامل بگه

واقعا نمیدونم میخوام تلفظش درست شه خیلی از کلمات رو نمیتونه بگه مثلا ش. ن. و.  بردمش گفت باید ...

نمیدونم چی بگم عزیزم.خودت از گوگل فیلمای گفتار درمانی دانلود کن باهاش کار کن

دلم برات تنگ شده بابا🖤
نمیدونم چی بگم عزیزم.خودت از گوگل فیلمای گفتار درمانی دانلود کن باهاش کار کن

دعا کن درست شه بچم تمام ذهنم درگیرش خیلی دلم براش میسوزه خیلی تنهاست 

خیلی اذیت شد تو دنیا