2777
2789

به بچم گفت ظهر مامان داره عام درست میکنه یعنی داره غذا  درست میکنه بعد از تو اتاق چند بار گفت گفتم ها چی میگی دارم. ع ن درست میکنم. بعد از اون وقت نه ناهار خورده نه باهام حرف زده. تازه خیلی بد داره بر خوذد میکنه عصر برون رفت خداحافظی نکرد شبم میخواستیم جایی بریم به حایی که به من زنگ بزنه به مادرش چند بار زنگ زده که اماده باشین. (با مادر شوهرم تو یه خونه اییم) 

خیلی گریه کردم بابا اون خیلی باهام شوخی میکنه ولی الان انقدر بی احترامی و این همه جدی گرفتم خیلی زیادیه. 

من تقصیر دارم؟ 

شوهرم مرد سردیه کلا. الان نزدیک 3 هفته اس هر بار میگم روحیم داغون بیا بریم بیرون شده چند ساعت حالم خوب بشه محل نمیده. عوض اینکه حالم خوب کنه الان هم اینجور. امروز داغونم مرده با کاراش😭😭

دعام کنید

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

مردا گاهی یکدفعه یک شوخی رو ب شدت جدی و منظور دار میگیرن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت به شدت بیجنبه تشریف داره😑

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

عزیزم بنظر خودت به غذا بگی عن جمله ی قشنگ و شوخیه؟

موافقم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

ولی در کل برو توضیح بده ب نظرم شوخی ما ب جایی بود

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم بنظر خودت به غذا بگی عن جمله ی قشنگ و شوخیه؟

درسته حرفم بده. ولی انقدر بی احترامی داره و انقدر بزرگ کردن؟ 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 
بله که حرفتون زشت بوده

دارخ خیلی اذیتم میکنه. خیلی الان این حرف. انقدر عذاب دادن داره؟ 

شوهرت به شدت بیجنبه تشریف داره😑

شما ب غذا جلوی بچه چند بار بگی عن خوبه و شوخیه ؟

کاری ب رفتار شوهرت ندارم اما خدایششش رعایت کنید 

ب برکت خدا اینجوری بی احترامی نکنید بچه هم از شما یاد میگیره 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی