2777
2789
عنوان

بنظرتون کیک درست کنم؟😭💔💔

506 بازدید | 23 پست

۱۶ سالمه ، قراره خاله کوچیکم بعد دو سال بیاد خونمون یه کشور دیگه زندگی میکنه

پسرخالمو تاحالا ندیدم ۲ تا پسر داره که یکیشونو تاحالا ندیدم یکیشونم فقط ۱ بار دیدم

قرار بود تابستون برم خونشون اما نشد دیگه تو تماس تصویری هاش میگفت کیک خوب درست میکنی بیا برام کیک درست کن یادم بده

الان قراره فردا صبح بیاد خونمون نمیدونم براش کیک درست کنم یا نه

میگم شاید چون بچه کوچیک داره صدای همزن و اینا اذیتش نکنه یا خیلی ریختو و پاش میشه زشته؟

شما اگه الان بودین چیکار میکردین؟

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی الان کیک درست کنی بزاری تو یخچال ؟  البته تو ظرف که طعم یخچال نگیره

الان خیلی شبه خانواده خوابن

خالمم صبح زود میاد

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
كارى نداره درست كن ريخت و پاش هم جمع ميشه 

خیلی ضایع نیست

انگار مثلا میخوام نشون بدم من بلدم و اینا💔

همزن دستی خب بزن 

خب کیک خراب میشه🥲💔

خیلی ضایع نیست انگار مثلا میخوام نشون بدم من بلدم و اینا💔

نه ضايع نيست بگو درست كردم دور هم بخوريم

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr
نه ضايع نيست بگو درست كردم دور هم بخوريم

اخه بچش نوزاده 

صدای همزن و اینا

اشپزخونه ماهم یجوریی که دقیقاااا جلو پذیراییه تو چشمههه

کاش امشب درست میکردی

یا فردا برای عصرونه درست کن

زمانی کت همه بیدارن

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
اخه بچش نوزاده  صدای همزن و اینا اشپزخونه ماهم یجوریی که دقیقاااا جلو پذیراییه تو چشمههه

باید زودتر به فکر میفتادی دختر خوب

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻