2777
2789
عنوان

خدای من احساس درون منه

102 بازدید | 7 پست

شما هم قبول دارید که احساس درونی خودتون اگه به چیزی مثبت باشه اون راه درسته و اگر منفی باشه اون راه غلطه و گناهه؟ حتی ممکنه این راهی که بهش احساس مثبت داری با حرف قرآن در تضاد باشه

اما به نظرم شیطان یعنی احساس منفی در انجام کاری و خدا یعنی احساس مثبت در انجام کاری شما هم نظرتون رو بگید

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه

نخیر. اصلا اعتقاد ندارم. اگه به احساس باشه اینهمه قاتل و روانی و ادمهای زورگو تو طول تاریخ داریم که از زورگویی و کشتن ادمها حس مثبت داشتن. دلیل میشه کارشون خدایی بوده.

اون احساس که شما میگی برای کسی که اینقدر گناه نکرده باشه که روحش کامل الوده بشه. اونجوری اگه کار بدی بخواد بکنه احساس بدی داره. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخیر. اصلا اعتقاد ندارم. اگه به احساس باشه اینهمه قاتل و روانی و ادمهای زورگو تو طول تاریخ داریم که ...

هیچکسی از قتل حس مثبتی نداره مطمئن باش درونش احساس بدی داره یا یه بیمار روانی هست

من در مورد چیزای دیگه پرسیدم خود من چند سال پیش یه کاری رو که از نظر قرآن غلط بود انجام دادم و اون لحظه احساس بدی بهش نداشتم و باعث شد مسیری رو تجربه کنم که نتیجه اش شد خودشناسی و بعد خداشناسی و الان خوشحالم که تو اون مسیر افتادم از اول کاری که کردم از نظر همه مردم و قرآن غلط بود اما من به حس دردنم نگوه کردم و خدارو شکر نتیجه خیلی خوبی گرفتم

این خود را گول زدنه ها کار بد انجام بدی بگی حسم خوبه پس کارم خوبه

تو فکر کن یه کسی رو دوس داری و بهش علاقه مندی مثال میزنما

بعد وقتی میبینیش از شدت علاقه دستشو میگیری خب طبق قران نباید دست به نامحرم میدادی اما تو دادی و اصلا حس بدی هم نداری چون با تمام وجودت اون شخص رو مال خودت میدونی خب الان تو گناه کردی ؟ یا ناخن میکاری و طبق قران اون ناخن مانع نماز خوندن و غسل کردنه اما تو حس بدی بهش نداری و با خیال راحت هم غسلتو میکنی و نمازتو میخونی ایا چون حس بدی نداری و نمازت هم بهت میچسبه به نظرت خوبه فکر کنی که گناه کردی و تمام اعمالت غلطه؟ این فکر که تمام اعمالت غلطه و حس بدی بهت میده خود شیطانه که میخواد افکارت رو از عشق  به خدا دور کنه چون تو با انجام همون کارها حس خوشحالی داری ولی یکی میاد و فکر شیطانی رو میکنه تو مغزت که اعمالت غلطه و مثل خوره تورو آزار میده اما اگر نمیشنیدی  که نماز خوندن با ناخن یا لاک غلط نیس همچنان احساس خوشی که داشتی پا بر جا بود

اینا رو مثال گفتم

هیچکسی از قتل حس مثبتی نداره مطمئن باش درونش احساس بدی داره یا یه بیمار روانی هست من در مورد چیزای ...

نه شما مطمین باش کسی که کار بدی رو به دفعات انجام بده یا خوشش میاد یا براش عادی میشه‌. دیگه اون حس سرزنش وجود نداره. حالا قتل نه هر کار بد دیگه. مثلا دروغگویی. در ضمن بعصی ها هستن که فکر میکنن کارشون درسته و هدفشون خوبه وراهو اشتباه میرن. مثلا یکی بود چند سال پیش زنهای فاسد رو میکشت. حتما پیش خودش فکر میکرده خیلی کار خوبی میکنه

البته گاهی میشه کسی گناهی رو انجام میده ولی بعدا بخاطر پشیمونی از گناه و توبه به مراتب خیلی بالایی میرسه. ولی ممکن هم هست هیچ وقت خدا بهش فرصت و توفیق توبه رو نده و تو گناه غرق بشه. 

در ضمن محص اطلاعتون عرص کنم شیطان همیشه سعی میکنه کار اشتباه ادم رو تو نطرش خوب و زیبا جلوه بده. بخاطر همین میگن وسوسه میکنه و فریبت میده. مثلا تو بهشت به ادم و حوا گفت که من خیر شما رو میخوام و اگه این میوه رو بخورید عمر جاودان پیدا میکنید و این حرفا. یعنی طاهر کار رو ببراشون زیبا جلوه داد. مطمین باش هر کسی گناه میکنه اگه واقعا زشتی و پلیدی گناه براش متصور بشه هرگز اون کارو انجام نمیده

تو فکر کن یه کسی رو دوس داری و بهش علاقه مندی مثال میزنما بعد وقتی میبینیش از شدت علاقه دستشو میگیر ...

من نماز میخونم

ناخنم بلند و مرتبه

لاک هم میزنم ولی لاک پلاستیکی که راحت کنده میشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم