2777
2789
عنوان

چرا به وجود خدا اعتقاد دارین؟؟

1605 بازدید | 40 پست

سلان میخوام بدونم چی باعث شده که به وجود خدا معتقد باشین مثلا اتفاق خاصی یا چیز خاصی بوده یا اینکه صرفا در جهت تقلید از خانواده و اطرافیان بهش اعتقاد پیدا کردین؟ 

من چند روزه که خیلی وجودش شک کردم. راستش هر چی با خودم فکر میکنم میبینم اگه کسی بهم از بچگی نمی گفت خدا وجود داره من خودم هیچوقت متوجه نمیشدم یکی هست چون هیچی ندیدم که اینو ثابت کنه اما از یه طرفی هم نمیتونم قبول کنم این جهان خودش بوجود اومده

شما اگه چیزی میدونین یا اینکه چیزی دیدین بگین تا منو و امثال من اعتقادشون قوی تر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این بحث فلسفی هست.

ساده بخواهی بگین نظام هستی و نظم هستی یه خالق داره اونم خداست

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

منم چند روزیه هر روز که میگذره ‌‌استغفرالله این حس شک به خدا در وجودم شدید تر میشه چون اینقد بی عدالتی و رذالت میبینم که وجود خدا داره کمرنگ میشه 

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂

کتاب آن سوی مرگ ،اثر جمال صادقی رو بخون

و اینکه مغز محدودیت های فکری داره و در قالب زمان مکان ماده و انرژی فکر میکنه ، خدا از اینا فراتره

تاپیک های بانو رخساره هم خوبه

God؛

وجود خدا رو تو زندگیم حس میکنم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

شما قبول داری که هر چیزی که بخواد به وجود بیاد باید کسی باشه که اونو پدید بیاره؟ 

خب اگه خدا نباشه پس کی جهان رو آفریده؟ 

حالا ممکنه بگی پس کی خدارو آفریده؟ 

خدا یک پدیده س پدیده به چیری میگن که خودش ذاتن موجود باشه یعنی همواره بوده و همواره خواهد بود که به این موجود برترو متعالی خدا میگن

بدمکن، از گردش دوران بترس. 
شما قبول داری که هر چیزی که بخواد به وجود بیاد باید کسی باشه که اونو پدید بیاره؟  خب اگه خدا ن ...

خدا پدیده نیست پدیده ینی چیزی ک قبلا نبوده و الان هست 

خدا ذاتا موجوده پس پدیده نیست

🌱 متعهد و متاهل❤