2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین گیج شدممم

290 بازدید | 11 پست

سلام 

میخوام تو کلاسای انلاین ثبت نام کنم ولی واقعا گیج شدممم هر چی بیشتر تحقیق میکنم گیج تر میشم 

بین استادای شیمی فراهانی و بابایی ومصلایی و بابا خانی و اقا جانی و مرادی و بازرگان اسماعیلی و هادیان فر 

بین استادای ریاضی اریان و سادات و مقدم نیا و ملاکپور 

بین استادای فیزیک هم براتی یحیوی نوکنده ذهبی و قضاتی  

کدوم بهترن؟ لطفا اگه تجربه ای دارین بگید 

من خودم ترجیحم فیزیک براتی شیمی فراهانی و ریاضی اریان هس بنظرتون خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیمی قطعااااااااااااااااا هادیان فرد 

فیزیکم یحیوی شنیدم خوبه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      

من فقط شیمیو تضمین میکنم خیلی خوبه هادیان فرد

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
چندتا تیکه از کلیپاشونو دیدم جوری درس میدن ادم یکم بخونه خودش میفهمه دیگه چ نیازیه اون همه حجم فیلمو ...

نه تو روش استو هادیان فردو محاله بفهمی نه زنچیرس نه تناسب

شما استفاده کردی خودت؟ نتیجه دیدی؟

شیمیو اره الان دارم میبینم بله خیلی خوب بوده

مرسی از راهنماییت

خواهش میکنم ولی درنهایت نمونه کار ببین