2777
2789
عنوان

دوراهی شغلی 🥴 نیاز به همفکری دارم

175 بازدید | 16 پست

رشتم بهداشت محیطه یه ترم دیگه فارغ التحصیل میشم

بین مراقب سلامت مدارس (معلم بهداشت) 

و کارمند بهداشت موندم 

معلمیه چون همه گرایشای بهداشت میتونن شرکت کنن درسای آزمون استخدامش برام راحت تر و دلنشین تره، کارش راحت تره، آزمونش زودتر برگزار میشه

ولی حس میکنم محیط کاریش خشکه و شاید خیلی پرستیژ نداشته باشه اخه معمولا تو مدرسه همیشه فقط ریاضی و این چیزا جدی گرفته میشه

حقوقش هم کمتره

تابستون آفی

کارمند بهداشت شدنه آزمونش اختصاصی تره و خب سخت تر، آزمونش 6 ماه بعدتر از اون برگزار میشه

کارش بازرسی و پلمپ اماکنه، حقوقش بیشتره

بنظر شما برای یه خانوم کدومش بهتره و چرا؟؟ 

اگه شما بودین کدومو انتخاب میکردین؟؟ 

تعداد رای : 13
نظرسنجی
معلم
7
53%
بازرس بهداشت
6
46%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو این دوره زمونه دنیا رو پول میچرخه معلم بهداشت جدا هیچ اهمیتی بهش نمیدم یعنی حتی ممکنه مدیر هم بهت توهین بکنه ولی کارمند بهداشت هم پرستیژ داره هم پول داره به این فکر نکن چی مناسب یه خانومه تو همیشه باید پشت خودت باشی داخل هر شغلی 

هردو تایمشون کارمندیه و برا یه خانوم مناسبه پس من بودم اونیو انتخاب میکردم ک حقوقش بالاتره بعدم بهداشت پرستیژش از مدرسه بالاتره

از یه دختر بدبخت و ضعیف که دیده نمیشد با روابط پرتنش با بقیه ،تبدیل شدم به یک دختر مستقل آرام و شاد و جذاب که همه جذبش میشن هر ارزویی میکنه اتفاق میوفته🌻 من راهی رو یاد گرفتم که زخمامو شفا دادم و آرامش پیداکردم ، یادگرفتم چطور مشکلاتمو حل کنم و به ارزوهام برسم .با خود شناسی به همه اینا رسیدم .فهمیدم اگر درونتو درست کنی زندگی بیرونیت تغییر میکنه.زندگی سالم سوده هروی کسی بود که اینارو بمن یاد داد تو تلگرام و اینستاگرام این ایدی رو سرچ کنی میبینیش امیدوارم گره از مشکلت باز بشه اگر شد منو دعا کن 🌻🌻ایدی اینستا: Zendegie_saleem   تلگرام:https://t.me/zendeegiesaleem

کاری ب جنسیت نداشته باش 

اگه اینطور باشه که خانما همه باید بگن بشینیم تو خونه بهتر و مناسبتره برامون 

ببین خودت چی میخوای 

اگه خودم بودم بازرس بهداشت رو انتخاب می‌کردم 

من خودم کارایی که سختی و هیجان بیشتری رو داره دوست دارم 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

بنظرم مال مدارس کارت سبک تره

اره

ولی من تو هرکاری برم خیلی انرژی میذارم براش 

بعد اگه تلاشام جدی گرفته نشه اذیت میشم

یه دل میگم همون بازرسیه رو با تمام سختیاش برم اگه تونستم ادامه بدم ارشدمم بگیرم 

کاری ب جنسیت نداشته باش  اگه اینطور باشه که خانما همه باید بگن بشینیم تو خونه بهتر و مناسبتره ...

چون متاهلم و بالاخره ممکنه چندسال دیگه بچه دار شم و این داستانا میخواستم از لحاظ تایم کاری هم نظر بدن 

ولی درست میگی اون سختیه رو الان بکشم بهتره

معلم با 4 و خرده ای شروع میکنی ولی اون یکی حتی تو طرحم که باشی از 8 تومن شروع میشه دیگه فکر کن رسمی شی

من بهداشت عمومی بودم دوتاازمون قبول شدم ولی مرکزبهداشت رورفتم الانم راضی هستم من خودم به شخصه ازمحیط مدرسه بدم میادولی درکل کاربهداشت محیط براخانم سختره تابهداشت عمومی 

هردو تایمشون کارمندیه و برا یه خانوم مناسبه پس من بودم اونیو انتخاب میکردم ک حقوقش بالاتره بعدم بهدا ...

اره دقیقا 🌺

میتونم سال اول رو تمام تلاشمو کنم براش قبول شم

برای معلم شدنم که هرسال دارن ازمون برگزار میکنن اگه نشد سال بعدش اونو امتحان میدم 

من بهداشت عمومی بودم دوتاازمون قبول شدم ولی مرکزبهداشت رورفتم الانم راضی هستم من خودم به شخصه ازمحیط ...

من خیلی عمومی دوست داشتم 

همین مدارس هم بخاطر اینکه ازمونش نصف بیشتر درسای بهداشت عمومیه برام شیرین بود وگرنه اصلا از محیط مدرسه خوشم نمیاد 

شما تو مرکزتون محیط دارین؟؟ فقط کارشون بازرسیه؟ کار دفتری ندارن؟ 

عزیزم تو این دوره زمونه دنیا رو پول میچرخه معلم بهداشت جدا هیچ اهمیتی بهش نمیدم یعنی حتی ممکنه مدیر ...

من خودم وقتی دانش اموز بودم میدیدم که هرموقع معلم بهداشت میومد سر صف مثل زنگ پرورشی و اینا بود 

نه کسی اهمیت میداد نه گوش میکرد 

منم اینجوری اذیت میشم که تلاشامو نبینن 

بر میگرده به خودت من حاضرم بیشتر و سخت تر کار کنم تا از حقوقم راضی باشم  اگه دو دلی برای هر دو ...

هردو رو هرسال ازمون میگیرن 

میتونم اول واسه بهداشت امتحان بدم اگه نشد سال بعدش معلمی

من خیلی عمومی دوست داشتم  همین مدارس هم بخاطر اینکه ازمونش نصف بیشتر درسای بهداشت عمومیه برام ...

اره بهداشت محیط داریم سه روزمیادمرکزما بیشترتومحیط بیرون هستن وبازرسی انشاا...ک هرچه خیره برات پیش بیادگلم