پوستم چربه بود مستعد به آکنه وکنار صورتم کیست های پوستی میزد خخخخخیلی خرج کردم همه مارکی تا کیست ها خوب شد و تعداد آکنه ها کم
حالا میخام محصول خوب بگیر شوینده تونر میسلارواتر و ژل ضد جوش چی بگیرم
دکترم رفتم طب سنتی هم رفتم
میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
نه اصلا خوب نبود چیزایی که قبلا گرفته بودم خودم نوشت این جوشا استرسی هست اما میشه با محصولات کنترلش کرد و تیروئید دارم دارو میخورم
میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
دقیقا دکتر جدید ژل سان اسکین نوشته نمیدونستم بگیرم یانه
من اسکراپ لافورر میزنم و تونر هم الان اسمشو نمیدونم الان لایکم کن رفتم خونه برات میفرستم عکسشو
مررررسی عزیزم
به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻
شوینده صورت: فوم ویتامین سی سیگل پن ضد جوش گوگرددار فولیکا
محصولات فولیکا و سی گل و هیدرودرم اصلا به من نمیسازه مرسی عزیزم