2777
2789

یکیش از نظر من اینه که وقتی یکی میخواد کاربریش بترکه کامنتاشم توی تاپیکای دیگه حذف شه... وگرنه الان اینجوریه که هست ولی نیست    

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتونیم نام کاربری مون رو عوض کنیم. 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
فقط حذف تاپیک اختیاری

اره اینم عالیه..خیلی بده برای هر تاپیکی یه ساعت نینی یار صدا کنیم :|||

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه

اولین چیزی ک نیازه   درستش کنه اینه که  بتونیم خودمون  پستهامون رو حذف کنیم 

بنظرم این احترام به حقوق کاربران هست 

دومین مسعله    اینه که قابلیت  ظبط صدا  داشته باشع  

لازم نباشه برای    ارسال عکس یا   هر چیزی  دوساعت توی   سایت آپلود   کنیم 

سومین چیز اینه که  قابلیت   بلاک کردن   کاربر هارو داشتیم

بوی لیمو  میاد  ،  انگار قراره  از ته دل بخندیم....

توانایی حذف تاپیک و حذف پست ها تا هر زمانی و لغو کاربری

دیگه اگه یه چلو کباب باشه دیگه محشره😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بنظر من فقط بتونن روزی یه تاپیک بزنن خیلی خوبه. چون بعضیا روزی ده تا تاپیک چرت میزنن و باعث میشه ک تاپیکهای مهم تر اون وسط ها گم بشه

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

یکی از جزئی ترین نقصاش اینه که از اینا در کنار لایک نیس👎 یه وقتایی دلمون نمیخواد با کسی حرف بزنیم در عین حال دوس داریم بگیم نظرتو دوس نداشتم، یکی دیگه هم قابلیت بلاک کردنه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

موقع عضو شدن تپ سایت برا همه بنویسه  پر بازدید شدن در این سایت هیچ سودی ندارد پس خواهرم خودت ...

یکیش هم که اینجا مکان عقده گشایی نیس... پس خواهرم یا برادرم رعایت کن

توانایی حذف تاپیک و حذف پست ها تا هر زمانی و لغو کاربری دیگه اگه یه چلو کباب باشه دیگه محشره😂

من جوجه با استخوان لطفا