2777
2789
اصلاً پخته هم بشه.چطوری از قالب درش میارن؟عجیبه

تهش کاغذ روغنی میندازن بعد هم میذارن قشنگ خنک بشه بعد باچاقو قشنگ تا پایین دورش رو از قوطی جدا میکنن در میاد

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

راهنمایی میکنید منو؟گوشی پوکو اس۱۰بود گفت ۷ونیم یا سامسونگ آ۲۲۶ کدوم بهتره‌

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهش کاغذ روغنی میندازن بعد هم میذارن قشنگ خنک بشه بعد باچاقو قشنگ تا پایین دورش رو از قوطی جدا میکنن ...

چندتا قالب همون سایز بخرن خب.مردم چه حوصله ای دارن 

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
چندتا قالب همون سایز بخرن خب.مردم چه حوصله ای دارن 

گرونه قالبا   

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
بله مواد دور داخل قوطی روب بشدت در حرارت سرطانزا میشن بشدت اخه مگه قالب چشه  

من ک تاحالا درست نکردم ولی اینم نمیدونستم ممنون ک گفتی عزیزم ...

گرونه   

گرونه قالبا    

عزیزم    وقتی کیک. میخوان پای لرزشم بشینن خب.ولی قالب که یه بار مصرف نیست یه بار هزینه می‌کنند میمونه براشون 

کنسرو ها

ته دیگ و یا نون برشته بابت وجود کربن

غذا یا نوشیدنی گرم تو ظروف یکبار مصرف پلاستیکی: شامل ظرف نذری یا غذای رستوران یا حتی غذای سلف دانشگاه ( ظرف یا باید کاغذی باشه یا آلمینیومی و یا یکبار مصرف گیاهی)

شیر و چای داغ تو لیوان یکبار مصرف پلاستیکی (خیلیا تو مراسمات مذهبی و یا غیر مذهبی تو یکبار مصرف های شفاف چای رایگان میدن که خب خودش سرتاسر سرطان هست البته مسلما با یکبار خوردن چیزی نمیشه ولی چیزی که واضحه کسی که اهمیت نمیده خیلی بیشتر از یکبار مصرف میکنه و خب کم کم تو بدن جمع میشه و زمانی به حالت تومور خودش رو نشون میده)

حواستون باشه کیسه فریزر هم باشه اگر میخواین چیزی رو سرخ و فریز کنین بذارین به دمای محیط برسه و بعد بریزین داخل نایلون. در مورد تهیه لواشک خونگی هم همینطور!

ظروف آشپزخانه پلاستیکی کلا بعضیا برای آش و سوپ از ملاقه های رنگی پلاستیکی استفاده میکنن درسته اون ملاقه خراب نمیشه ولی خب این دلیل بر این نیست که چیزی پس نده و وارد بدن نشه!!!!!

یا خیلیا کتری برقی ارزون می‌خرن که بدنه کتری پلاستیکی هست و یا جدار داخلی کتری از جنس طلق ! نه شیشه!!!! 

کلا تا جایی که میتونین پلاستیک رو از زندگیتون حذف کنین هم برای سلامتی خودتون هم سلامتی محیط زیست.

مورد بعدی هم استفاده زیاد از نمک هست. خیلیا ترشی و رب خونگی درست میکنن که مثلا سالم باشه و افزودنی نداشته باشه ولی نمک زیادی استفاده میکنن. کلا برای تهیه اینجور چیزا از حداقل نمک باید استفاده بشه. نمک کمش برای بدن واجبه ولی زیادش سمت. شما تصور کن طرف یه کوزه خیار شور و یا یه دبه بزرگ ترشی درست میکنه برای کل سال. میدونین چه حجمی از نمک داره وارد بدنش میکنه؟ سرطان هم نگیره تو سن کم فشار خون و یا گرفتگی عروق میگیره ک در نهایت سکته میکنه بعدم میگه همه چیز رو سالم منزل تهیه میکردم!!!!

مورد بعدی هم رنگ های خوراکی هست. کیک و شیرینی که میخری سعی کنین تزئین شکلات ، قهوه و یا میوه بردارین . خامه های صورتی و یا مروارید و اکلیل رنگی که به کیک برای فروش بیشتر اضافه میکنن همه تو کبد جمع میشه و بالاخره یه روزی از یه جایی میزنه بیرون. کیک سفید هم باشه خوشمزس!!!! خیلیا که رنگ ها رو می‌خرن و کیک های خونگی هم رنگی رنگی درست میکنن. منزل میتونین از زعفرون و سایر رنگ های ،بینی استفاده کنین. رنگ خوراکی به معنی سالم بودنش نیست!!!

ساکی هم که برای نون خریدن میبرین بی زحمت پارچه ای باشه. خیلیا تو روزنامه می‌پیچند که سرب روزنامه خودش سرطان مثانه ایجاد میکنه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

در مورد قالب سیلیکونی و یا ظروف مخصوص ماکروفر هم بعضیا میگن چیزی پس نمیده بعضیا میگن اگر علامت استاندارد جهانی رو داشته باشه یعنی نظارت شده و مشکلی نداره وگرنه این ظروف بی نام و نشونی که یا تولید چین هست و یا تو هر پلاستیک فروشی ای پیدا میشه عموما شاید تو فر و ماکروفر سالم بمونه ولی قطعا سرطان‌زا هست از قالب کیک فلزی برای فر و یا ظروف چینی برای ماکروفر استفاده کنین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
عزیزم       وقتی کیک. میخوان پای لرزشم بشینن خب.ولی قالب که یه بار مصرف نیست یه بار ...

بله شوخی میکنم من تاحالا درست نکردم ولی خب قصد داشتم یه بار امتحان کنم ک این تاپیک رو دیدم  

بله شوخی میکنم من تاحالا درست نکردم ولی خب قصد داشتم یه بار امتحان کنم ک این تاپیک رو دیدم & ...

ارزششو نداره گلم.ریسک نکن.در مورد گوشی آ۲۲و پوکو سری ۱۰نظر میدید بهم؟کدوم بهتره.

اضافه وزن زیاد هم ریسک سرطان رو میبره بالا در نتیجه همیشه به BMI بدنتون توجه کنین.

محصولات کشاورزی هم اگر آپشن ارگانیک خریدن رو دارین که چه بهتر اگر نیست یا هزینش زیاده سعی کنین محصولاتی که مثل سیب زمینی و پیاز و ترب و هویج که غده هستن و زیر زمین رشد میکنن رو همیشه سایز ریز انتخاب کنین. هرچقدر بزرگتر باشن نیترات که از خاک جذب کردن بیشتره.

برنج شمال بهتر است از برنج هندی! واضحه که هندی هم ارزونتره و هم خوب قد میکشه ولی مبحث سلامت که بیاد وسط برنج شمال ما گزینه بهتری هست حتی شده نیم دون بخرین!

ارزششو نداره گلم.ریسک نکن.در مورد گوشی آ۲۲و پوکو سری ۱۰نظر میدید بهم؟کدوم بهتره.

عزیزم من با گوشی شیائومی زیاد آشنایی ندارم ولی چون سامسونگ رو خیلی دوست دارم اگ خودم بودم A22 انتخاب میکردم الانم A20 دارم