اضافه وزن زیاد هم ریسک سرطان رو میبره بالا در نتیجه همیشه به BMI بدنتون توجه کنین. محصولات کشاور ...
امضات
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
عزیزم من با گوشی شیائومی زیاد آشنایی ندارم ولی چون سامسونگ رو خیلی دوست دارم اگ خودم بودم A22 انتخاب ...
قربونتون عزیزم.خودمم میگم سامسونگ بهتره ولی شوهرم گیر داده میگه همکارم گرفته میگه پوکو بهتره .البته پوکو یه تومان گرونترم عست
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
آره دیگه میگم همونو خودش بره و برام بگیره.شانسم نداریم سورپرایز بشم مثلاً برای تولدمه.یه ماه قبلش رفته تو اعصاب من و تو بوق و کرنا گرفته
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
آره دیگه میگم همونو خودش بره و برام بگیره.شانسم نداریم سورپرایز بشم مثلاً برای تولدمه.یه ماه قبلش رف ...
ای جانم تولدت مبارک
ان شاءالله ب خوشی ازش استفاده کنی