طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پختن کیک تو ایستا تو قوطی روب گوجه🥴🥴🥴ووووو مواد کاشت ناخون تو ایران پودر و مایع تولوعن هست بشدت س ...
پختن کیک توی قوطی رب ک آهنیه چ اشکالی داره ؟
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
از زمان کاشت تا برداشت هر محصولی انقدر کود و گوگرد به موادغذایی میزنند که بعید میدونم میوه ارگانیک واقعی داشته باشیم
پفک دیگه سم خالص بود که دوست شوهرم رفته بود شرکتی که رنگ تولید میکرده میگفت رنگ خوراکی هم نبود انقدر با شوهرم بحث کرده بود که شوهرم اومد خونه الان سالی شاید یه بار پفک بخوریم😢
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام .خدا جون بی نهایت میپرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند .برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً
۹۰ ٪ سرطانها از استرس و فکر و خیاله. نداشتن سبک غذای سالم و ورزش استفاده از ظروف پلاستیکی(چه فریز ...
آره میگن وراثت خیلی تاثیر داره
۹۰ ٪ سرطانها از استرس و فکر و خیاله. نداشتن سبک غذای سالم و ورزش استفاده از ظروف پلاستیکی(چه فریز ...
من باید دیگا الآن سطان گرفته باشم از بس فکرو خیال دارم