الارا1396 مدیر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1941 عنوان عقد برادر | مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 39 پست سلام.برای عقد برادرم داخل تالار بنظرتون کت شلوار مجلسی مناسبه.میخام موهامم آمبرم کنم و صاف یا کرلی کنمبنظرتون قشنگ میشه؟ 1401/06/17 | 16:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الارا1396 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1941 من ک میگم خوبه عزیزم فقط رنگش بی روحه منم یه داداش دارم عقدش بود قبل محرم یه لباس از قبل داشتم کپی ه ... ممنون از راهنمایی تون.پس مدلش خوبه فقط طرح پارچه بنظرتون از این پارچه ها کدوم قشنگتره اگه بخام بدوزم
الارا1396 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1941 ممنون از راهنمایی تون. پس مدلش خوبه فقط طرح پارچه بنظرتون از این پارچه ها کدوم قشنگتره اگه بخام بدو ...
المیراخانوووووم عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 ممنون از راهنمایی تون. پس مدلش خوبه فقط طرح پارچه بنظرتون از این پارچه ها کدوم قشنگتره اگه بخام بدو ... من پارسال دوختم بالاش پولک پایینش ساتن دادم فقط اگ گرفتی ساتن امریکایی بگیر سفت بیستهه من ساتن ساده گرفتم شل وایمستاد وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
المیراخانوووووم عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 این خوشکله اگر لاغر یاشی بهتر میاد من که چاقم قید این لباسا رو زدم وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
الارا1396 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1941 این خوشکله اگر لاغر یاشی بهتر میاد من که چاقم قید این لباسا رو زدم ممنون از راهنماییت..ببخشید کدوم پارچه
المیراخانوووووم عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 من اینارو دوست نداشتم میگم گیپورم قشنگ میشه ها ولی خب میره بالا اصلا یچیزی من پارچه گرفتم امسال لباس بدوزم برا عقد ۷۰۰.۸۰۰دراومد اماده شو توبازار دیدم ۹۰۰زده بود اخرشم وقت نشد بدوزم لباس قبلا روپوشیدم وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
المیراخانوووووم عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 ممنون از راهنماییت..ببخشید کدوم پارچه پارچه هاش من پسندم نشد حالا نباید عد همون پارچه مدل باشه یه جنس دیگه بگیر وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
الارا1396 مدیر استارتر عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 1941 من اینارو دوست نداشتم میگم گیپورم قشنگ میشه ها ولی خب میره بالا اصلا یچیزی من پارچه گرفتم امسال لباس ... پس بنظرتون لباس دانتل و گیپور قشنگتره تا این لباس؟ خیاط گفت این مدل حدود ۳.۵ متر پارچه میخادهر متر ۵۲۰ هست.