2777
2789
پارچه هاش من پسندم نشد حالا نباید عد همون پارچه مدل باشه یه جنس دیگه بگیر 

اگه مدل لباس خوبه بدوزم اگه بنظرتون دانتل اینا شیکتره هزینه نکنم چون پارچه ارزونتر بود ولی این مدل من پسندیدم متری ۵۲۰ بود و خیاط گفت ۳.۵ متر میخاد

پس بنظرتون لباس دانتل و گیپور قشنگتره تا این لباس؟  خیاط گفت  این مدل حدود ۳.۵ متر پارچه ...

اره مشخصه دیگه.....ولی اخه متری ۵۰۰ ۳نیم مترش میشه ۲میلیون وخرده تازه خیاطم پولش هس حداقل ۵۰۰یابالای ۵۰۰میگیره ۳.یا۳خرده درمیاد اماده بگیزی کمتر میشه هاااا اشتباه من رو نکن منم مثل شما زرنگ بازی کردم تهش دیدم فرقش ۱۰۰تومنه بااینکه خودم میخاستم یدوزم خیاط میدادم خیلیییی بیشتز واسم میقتاد

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مدل لباس خوبه بدوزم اگه بنظرتون دانتل اینا شیکتره هزینه نکنم چون پارچه ارزونتر بود ولی این مدل م ...

کدوم شهرین شما؟؟؟اخه با پول خیاط اینا ۳خرده یا۳تومن میشه اماده یه مجلسی شیک این قیمته

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
کدوم شهرین شما؟؟؟اخه با پول خیاط اینا ۳خرده یا۳تومن میشه اماده یه مجلسی شیک این قیمته

تهرانم عزیزم.

بیشتر به لحاظ اینکه گفتم مدلش ساده هست و با دخترم ست میشه و دیگه استرس لباس دخترم ندارم.

وگرنه حدود ۲.۸۰۰آماده  همین مدل باس دیدم.

بنظرتون حالا این مدل بهتره یا از این کارشده های دانتلی

تهرانم عزیزم. بیشتر به لحاظ اینکه گفتم مدلش ساده هست و با دخترم ست میشه و دیگه استرس لباس دخترم ندا ...

دانتلی شیک تره بعد جاهای هس ست مادر و دختر دارن میتونی خودت اماده بگیزی برا دخترت پازچه ست خودت بگیزی بدی خیاط یا کلا بیخیال ست شو واسه بچه ات یچیز دیگ بخز اماده واس خودت یچیز دیگخ

دانتلی شیک تره بعد جاهای هس ست مادر و دختر دارن میتونی خودت اماده بگیزی برا دخترت پازچه ست خودت بگیز ...

ممنون از راهنماییت دوست عزیز.

پس آماده حاضری بهتره و یه چیز دیگس.

من فکر میکردم چون عقده شاید بد باشه دانتلی و این مدلا برای عروسی بهتره و مدلای ساده تر برای عقد بهتره انتخابامو محدود کرده بودم.

حتی میخاستم موهامم آمبره صاف یا کرلی باشه و شنیون نکنم.

بزارم برای عروسی.

ولی منصرف شدم.

ممنون از راهنماییت دوست عزیز. پس آماده حاضری بهتره و یه چیز دیگس. من فکر میکردم چون عقده شاید بد ب ...

نبابا اماده بگیر بهتر وبصرفه تره دیگه نگرانی استرسم نداری من فک‌میکردم بدوزم کمتر درمیاد تاینکه رفتم پارچه خریدم ولی بعدش دیدم اماده اش فرقش ۱۰۰تومنه زدم توسر خودم گفتم ای داد بیخودی اماده نگرفتم بااینکه خودم دوختم دیگه‌شما گه کلی هزینه‌پارچه کنی تازه هزینه خیاطم بدی اصلا واست نمیصرفه