2777
2789
عنوان

شپش های سرم ازارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 35 پست

کارهایی که میگم رو انجام بده.

هر روز موهاتواتوکن اونقدر اتو کن تا بشن ها از بین بره، شامپوشپش استفاده کن، حشره کش می تونی بزنی موهاتوباپلاستیک بپوشونی هوا بهشون نرسه.اینکاروبکنی کامل میمیرن، دختر خاله منم پر شپش بود اینکاروکردخلاص شد  درمانش فقط شامپوشپش نیست چون شامپوفقط شپش هاروبرمیداره و رشک ها می مونه، ولی اتو کنی رشک ها هم میمیره.دکلره هم حله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پوست سر اسیب نمیزنه؟

عزیز یه کاری میگم انجام بده روزی چند بار برم حموم سرت رو بشور با شامپو چنگ بزن به موهات تا شپش ها کشته بشن قشنگ بشور بعد تو همون حموم زیر آب موهات شونه کن تا با اب بره زیاد هم شونه کن بعد. از حمام موهات خشک‌کن یه آینه بگیر جلوت قشنگ موهات بگرد تخم شپش هارو در بیار اگه شپش زنده هم  بود در بیار اگه با مادرت راحتی بگو کمکت کنه درشون بیاره تخم ها رو وای حداقل روزی سه چهار بار همین کار رو تکرار کن 

سه روز پشت سر هم سس مایونز بزن سه روز بعدی سرکه سیب خونگی بزن.چه سس سفید چه سرکه رو باید صبح بزنی کف سرت و ساقه موهات بعد نایلون بکشی رو سرت طوری که شپشها خفه بشن بعد ی روسری بپوش تا شب همینجوری بمونه شب برو حموم.هر شش روز همینکارو بکن.تو باید ی کاری کنی که شپشها خفه بشن و تخماشونم پوچ بشه.من موهام فوق العاده پر و بلند و موجداره.فقط این روش براش کارساز شد

عزیز فقط شامپو خالی که جواب نمیده مرتب باید شونه بشه تاتخم های شپش از موت جدا بشه

روزی ۲ بار شونه میکنم یک روز درمیون میرم حموم ۲ بار هم شامپو میزنم زیر اب هم شونه میکنم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمش درست معلوم نیست راهکارش چجوریه چند قطره باید ریخت روی مو؟

چچند قطره رو بریز تو موهات بعد دست کن توی موهات و ی پارچه سفید بنداز موهاتو روش بزار و کمی تکون بده همش میریزه