2777
2789
عنوان

خانم های مجرد مایل هستین دسته جمعی ختم حدیث کساء برداریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 49 پست
خدا هممون رو حاجت روا کنه بحق حضرت فاطمه زهرا (ع) الهی آمین
میشه برام یه صلوات بفرستین واقعا توی یه مسئله سختی گیر کردم که نیاز به دعای خیرتون دارم الهی از خدا هر چی میخواین بهتون بده ممنون عشقولیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صحرا از اول ربیع شروع کردیم تا إن شاالله هفده ربیع الاول روز میلاد حضرت محمد(ص) اما همون طور که تو پست اول نوشتم هرکی، هر روزی که دید این تاپیک رو درصورت تمایل میتونه با همراه باشه. حتی اگه روز أخر هم باشه شاید با یک بار خوندن یک دل شکسته ای حاجت همه داده بشه. صحرا جان همراهیت، خوشحالمون میکنه از امروز تا هفده ربیع الاول الهی حاجت روا بشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

Lilipot arqavan6729 MahDiyh Dokht Iranzamin R♥♥z صدف جون نعیما جون فریبا تمشک خانوم سمیه آرنیکا دختر مشدی کاظم صحرا خدای مهربونم به بزرگی خودت، نعمت زندگی ای همراه با آرامش در کنار همسری صالح رو به همه ما عنایت کن 

Lilipot arqavan6729 MahDiyh Dokht Iranzamin R♥♥z صدف جون نعیما جون فریبا تمشک خانوم سمیه آرنیکا دختر مشدی کاظم صحرا خدای مهربونم به بزرگی خودت، نعمت زندگی ای همراه با آرامش در کنار همسری صالح رو به همه ما عنایت کن

دوستان اگه کسی حاجت روا شده خوشحال میشیم خبر حاجت رواییش رو بشنویم. واسه خودم یک هفته پیش یه خواستگار خوب اومد اما بنده رو نپسندید!!!!