2777
2789
عنوان

این مدل برای اتاق خواب قشنگه؟+📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 49 پست
نه عزیزم قشنگ نیس

جانی دپ رو چیکار کردی 🥺

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
فوق العاده سلیقه ایه الان اکترا خونه های بی روح و رنگ های خنثی یا مود مثل کرم و طوسی و سفید و سیاه ...

نه میخام بازسازی کنم خونمو..عزیزم برای خواب بچه چی بزنم غیر از کاغذ دیواری و رنگ استخونی ساده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با رنگ یه طرح رو دیوار بزن تو نت سرچ کن طرحهای قشنگی هست یه دیوار اتاقت رو رنگ متفاوت تر بزن بعد با ...

متوجه نمیشم کاش میتونستین یه عکس از اتاق بدین

میشه لطف کنید

نه میخام بازسازی کنم خونمو..عزیزم برای خواب بچه چی بزنم غیر از کاغذ دیواری و رنگ استخونی ساده

رنگ بنفش آرامش بخشه میتونی دیوار اتاقش رو یاسی کنی

برای طرحش هم چیزی تو ذهنم ندارم میتونی پرده اتاقش رو گل دار بگیری یا قاب تابلو دیواری رو طرح دار بگیر جلوه ببخشه

البته اگه دختره  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
همسرم قبول نمیکنه بخاطر بچه هام که کوچیکن میگه از بین میبرشون بچه ها😑

کاغذ دیواری رو از بین می‌برند؟ منم بچه‌هام کوچیکن س ساله کاغذ دیواری زدن فقط مال راهرو دشویی کثیف شده  یه ذره و گرنه مال پذیرایی تمیز مونده

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

https://www.aparat.com/v/xT09N/%D9%86%D9%82%D8%A7%D8%B4%DB%8C_%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1_%D8%B7%D8%B1%D8%AD_%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86_%D9%81%D9%82%D8%B7_%D8%A8%D8%A7_%DA%86%D8%B3%D8%A8_%DA%A9%D8%A7%D8%BA%D8%B0%DB%8C

https://www.aparat.com/v/xT09N/%D9%86%D9%82%D8%A7%D8%B4%DB%8C_%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B1_%D8%B7%D8%B1%D8%AD_%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86_%D9%81%D9%82%D8%B7_%D8%A8%D8%A7_%DA%86%D8%B3%D8%A8_%DA%A9%D8%A7%D8%BA%D8%B0%DB%8C

یه چیزی تو مایه های این فیلم درست کرده . هر کی دیده خوشش اومده

اصلا قشنگ نیست

اگه می خوای دیوارت ساده نباشه

چند تا استیکر بزرگ خوشگل بچسبون 

یا طرحهای سفید مشکی 

یا گل و اینا

هر وقتم خسته شدی می کشنیش راحت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

تو نت بزن طراحی دیوار با چسب و رنگ  

یه کاری هم میتونی بکنی البته برای اتاق بچه یه دیوارش رو که وسیله نمیپوشونتش رو رنگ متافوت بزن و با ریسه های چراغ طرح روش بده مثل کاج یا ستاره . اینم تو نت هست بزنی میاد . هر وقت هم خسته شدی مدلش رو عوض میکنی