2777
2789
من ۳۸ سالمه از ۲۵ سالگی بوتاکس زدم و مراقبت پوستی دارم و هنوز کسی بالای ۳۱ حدس نزده سنمو به استایل ...

اون مراقبت پوستی میشه بگین چیان

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۸ سالمه از ۲۵ سالگی بوتاکس زدم و مراقبت پوستی دارم و هنوز کسی بالای ۳۱ حدس نزده سنمو به استایل ...

شما تو سن کم شروع کردی بوتاکس زدن بعید میدونم الان بدون بوتاکس پوست سالمو جوونی داشته باشید

پوستت چیه چقدر پوشانندگی لازم داری جای جوش داری؟؟ جوش فعال چی؟؟

پوستم مختلطه پوستم خوب مراقبت بشه خوبه .هی جوش میزنم . خیلی یکدست نیس . ی چیز میخام عالی میخام صورتمو خوب کاور کنه و طبیعی نشون بده

شما تو سن کم شروع کردی بوتاکس زدن بعید میدونم الان بدون بوتاکس پوست سالمو جوونی داشته باشید

اصلا یدونه خط هم ندارم

بوتاکس نزنم یهو که چروک نمیشم روند. پیری به جای ۲۵ سالگی اولین پنجه کلاغی الان میوفیه

یه پارچه کتون رو در نظر. بگیر همیشه با احتیاط با دست بشوری و اتو کنی یا بندازی ماشین بدون توجه و درست اتو نکنی رفته رفته پارچه فرمشو از دست میده

ولی پارچه ای که مواظبش بودی عمر. بیشتری میکنه و دیرتر الیافش اسیب میبینه

چنتا پیام بالاتر توضیح دادم گوگل کنی روتین پوستی هم میاره

بوتاکس دیر شروع بشه چروک ها بیوفته در واقع حالت الاستیکی و بافت یکدست از بین میره و شیار ایجاد میشه حالا باید اون خط های عمیق رو که دیگه بوتاکسم چارش نیست با فیلر پر کنن

اصولا خط خنده با فیلر پر میشه 

اما همش نظر شخصیه شما میتونی هیچوقت بوتاکس یا کرم پزشکی مصرف نکنی

اصلا سلیقه و حس رضایتمندی در ادمها متفاوته

خیلی ها از چروک هاشونم لذت میبرن

اصلا یدونه خط هم ندارم بوتاکس نزنم یهو که چروک نمیشم روند. پیری به جای ۲۵ سالگی اولین پنجه کلاغی ال ...

عزیزم تمام کسایی ک شروع کردن ب بوتاکس زدن شده روتین زندگیشون ، یعنی اگه نزنن پوستشون چروکو داغون میشه ، چون بوتاکس ب مرور زمان باعث میشه پوستتون کشیده بشه ،اینو ن تنها کسایی ک اینکارو کردن میگن بلکه ی موضوع کاملا علمی و ثابت شدس ، چطور امکان داره شما ب بوتاکس ب عنوان ی روش برای پیشگیری از پیری پوست اشاره کنید ؟ هزار راه وجود داره برای داشتن پوست خوب ، مصرف آنتی کسیدان یکی از مهم ترین فرمول های  زیبایی پوسته ، لطفا اطلاعات غلط مثل بوتاکس ندید 

عزیزم تمام کسایی ک شروع کردن ب بوتاکس زدن شده روتین زندگیشون ، یعنی اگه نزنن پوستشون چروکو داغون میش ...

خب چکاری باید انجام بشه میشه توضیح بدین

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
عزیزم تمام کسایی ک شروع کردن ب بوتاکس زدن شده روتین زندگیشون ، یعنی اگه نزنن پوستشون چروکو داغون میش ...

من صد تا توضیح دادم صد مدل کلاژن و داروی خوراکی یک روتین کامل چرا فقط بوتاکس که مناسب سلیقتون نبوده اینقدر بولده؟؟

شما دوست ندارید نزنید

من نیومدم اجبارتون کنم

کلینیکم ندارم جذب مشتری باشه

خب چکاری باید انجام بشه میشه توضیح بدین

مصرف میوه ها و سبزیجاتی ک سرشار از آنتی اکسیدان هستن یا مصرف کپسول هایی ک آنتی اکسیدان و ویتامین دارن ، شستشوی مرتب پوست با آب سرد بدون شوینده ، استفاده از آبرسان های قوی ، ماسک صورت با مواد طبیعی ، مصرف شیره انگور همراه با ارده ،  

من شنیدم بوتاکس برا پیشگیری از چروک پوست هم خوبه

شنیدم تو بعضی  کشورهای خارجی دخترا از سن ۲۰ سالگی بوتاکس میکنن برای پیشگیری  از چروک پوستشون 

حالا نمیدونم صحت داره یا نه

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

عزیزم یه آنتی اکسیدان قویمارک خوب معرفی میکنید ممنونم ازراهنماییتون🙏