2777
2789
من هم درشتم هم قد بلند ریزه میزه ها همیشه کوچیکترن من از ۲۰ سالگی شکل ۲۷-۸ساله ها بودم تا الان

اتفاقا منم قدم بلنده ،وزنمم تا حالا زیاد نبوده اما خب یه مدته یکمی اضافه کردم، در کل به نظر من پیری معنی نداره، والا خواننده ها و هنر پیشه هامونو نگاه کنیم، تو 70 سالگی از ما ها جوونترن

منم  قبول دارم ژنتیک خیلی مهمه. حتی اگر ژن جوانی رو داشته باشی و هزار تا غصه و مشکل داشته باشی ...

دقیقا مامان منم خیلی مشکل داشت، من خودم الان صورتم جوونه اما خب از لحاظ سلامتی نه، هر کی میبینتم میگه 25 سالته اما دیسک کمر دارم , واقعا داغونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳۸ سالمه از ۲۵ سالگی بوتاکس زدم و مراقبت پوستی دارم و هنوز کسی بالای ۳۱ حدس نزده سنمو به استایل ...

برای کسی ک  ژن پوستش هیلی بده ووی سن28پیشونی چروک شده داره چه قرص وکرمی پیشنهاد میدید.

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.
من ۳۸ سالمه از ۲۵ سالگی بوتاکس زدم و مراقبت پوستی دارم و هنوز کسی بالای ۳۱ حدس نزده سنمو به استایل ...

کیف کردم از توضیحاتت.عالی بود...

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
برای کسی ک  ژن پوستش هیلی بده ووی سن28پیشونی چروک شده داره چه قرص وکرمی پیشنهاد میدید.

عزیزم ببخشید من نظر میدم ،یه دوره ی کوتاه ماساژ و پاکسازی صورت رفتم، دارو نمی‌دونم که بخوام بهت پیشنهاد بدم اما به هیچ عنوان اخم نکن، چون خط اخم خیلی زود رو صورت میفته و خیلی سختم از بین میره

راستی یه چیز دیگم اینکه روش درست زدن کرم رو هم حتما رعایت کن، خیلی از خط و چروک ها رو بر اثر شیوه های نادرست خودمون به وجود میاریم

عزیزم ببخشید من نظر میدم ،یه دوره ی کوتاه ماساژ و پاکسازی صورت رفتم، دارو نمی‌دونم که بخوام بهت پیشن ...

من بینی وپیشونیم پراز چروک هست از بچگی اخموبودم

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.
کلا دیده باشی آدم های اخمو خیلی زودتر چین روی صورتشون میفته، ماساژ خوبه ،خط اخمت و پیشونیتو ماساژ بد ...

بله به پیج دنبال میکنم که اموزش میده..

من ۲۹ هستم همه میگه ۲۲ ام فقط همیشه ته آرایش دارم ابروهامو نازک برنمیدارم موهامو رنگ روشن نمیذارم مواظبم چاق نشم  ولی هستن ۳۰ ساله ها یه جوری لباس میپوشن انگار میانسال هستن 

من ۳۳ سالمه ایمیدین پیدا نمیکنم قیمت پودرکلاژن چندا.بدوتاکس ب کل صورتت میزنی .روتینات پوستیت چیه ...

الان انادرمم اومده من مصرف نکردم

ببین برند های ایرانی هم کرم های خوبی دارن فقط مهمه پوستت هر صبح و شب با تونر تمیز بشه

با اب شسته بشه بدون شوینده

دور چشم

کرم یا سرم ویتامین سی

سرم کلاژن

مرطوب کننده و ابرسال

سرم هالونیک اسید 

استفاده بشه حالا از هر. برندی فرقی نداره

مهم اینه به پوستت بسازه

بعدشم ضد افتاب همیشه بزنی بدون ضد افتاب نباشی

لوازم ارایش کم بخر ولی حتما برند. خوب بخر چون اسیب لوازم ارایش فیک هزار برابر کرم عالیه