2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله ما یه خانم ۸۰ ساله همسایه داریم یعنی دلش از دل صدتا جوان جوانتره.

خیلی پرانرژیه 

لباسای شیک جوان پسندانه میخره 

وسایل خونشو هی عوض میکنه

هر دفعه یه رنگ موی جدید میزنه 

البته اهل نمازم هست.

همیشه هم چهره خندانی داره

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
من ۳۸ سالمه از ۲۵ سالگی بوتاکس زدم و مراقبت پوستی دارم و هنوز کسی بالای ۳۱ حدس نزده سنمو به استایل ...

حالا شما خوبی ، من 35 سالمه تا حالا بوتاکسم نزدم همه بهم میگن سنتو نگو بهت 25 بیشتر نمیاد، چشمت می کنن😄

چجوری پویتتو مراقبت میکنی بهم میگی من پوستم داغون شده

چند سالته؟؟

من سالهاست مراقبت میکنم

از ۲۲سالگی ایمیدین خوردم تا ۳۴ سالگی الان تو بازار نیست

پودر کلاژن فرانسوی ماهی میخورم

بوتاکس و خط خنده ژل میزنم

هر ۶ماه بوتاکسم تمدید میکنم

شب بدون مراقبت پوستی و روتینام نمیخوابم

اب و میوه زیاد. میخورم

پاکسازی و کرم های روتین پوستیمم همیشه هست

حالا شما خوبی ، من 35 سالمه تا حالا بوتاکسم نزدم همه بهم میگن سنتو نگو بهت 25 بیشتر نمیاد، چشمت می ک ...

جوانی پوست بیشتر ژنتکیه 

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
حالا شما خوبی ، من 35 سالمه تا حالا بوتاکسم نزدم همه بهم میگن سنتو نگو بهت 25 بیشتر نمیاد، چشمت می ک ...

من هم درشتم هم قد بلند ریزه میزه ها همیشه کوچیکترن من از ۲۰ سالگی شکل ۲۷-۸ساله ها بودم تا الان

چند سالته؟؟ من سالهاست مراقبت میکنم از ۲۲سالگی ایمیدین خوردم تا ۳۴ سالگی الان تو بازار نیست پودر ...

من ۳۳ سالمه

ایمیدین پیدا نمیکنم

قیمت پودرکلاژن چندا.بدوتاکس ب کل صورتت میزنی .روتینات پوستیت چیه

معلومه هزینه اش بالا درمیاد درسته

جوانی پوست بیشتر ژنتکیه 

بله ،مثل من که به پوستم نمی‌رسم ،ما کلا بی بی فیسیم  مامانمم همینطوره، اما خب به قول خود شما با روتین پوستم میشه جوان موند، خیلی خوبه که شما این همه به پوستتون می‌رسید ،منم تصمیم گرفتم دیگه یکم به پوستم برسم

اصلااااا من خانوادم همشون پوستاشون داغووووونه

خب شاید ژنش فقط بشما رسیده 

مثل خانواده هایی ک فقط یکی از بچه ها چشم رنگیه حتی پدر و مادر هم چشم رنگی نیستن

بله ،مثل من که به پوستم نمی‌رسم ،ما کلا بی بی فیسیم  مامانمم همینطوره، اما خب به قول خود شما با ...

منم  قبول دارم ژنتیک خیلی مهمه.

حتی اگر ژن جوانی رو داشته باشی و هزار تا غصه و مشکل داشته باشی بازم پوست جوان می مونه. چون واقعا دیدم ک میگم