2777
2789
عنوان

چه جوابی بدم بهش؟!

308 بازدید | 9 پست

من امروز بیرون بودم بعد با رفیقم بودم داشتیم از پیش دوستامون (دختر پسر) برمیگشتیم که رفیقم رفت به یه اقا دست داد سلام اینا گفت رلمه منم تعجب نکردم منم اون اقا رو میشناختم بنا بر دلایلی.... 

بعد اون اقا لجش گرفته از من نمیدونم چرا امروزپیش رفیقم هی جلوی من گفت با این دوستی متاسفم برات که با این دوستی با این نگرد این فلانه و..  منم یه پوزخند زدم گفتم تو خبی ول کن 

میخام دوباره اگه چیزی گف بهش یه چیزی بگم دهنش بسته بشه واقعا هم ناراحت شدم هم حرصم گرفته به اون چه ربطی داره من چجور ادمیم 

از اونورم میترسم رفیقم... 

به نظرتون به این اقا که فکر میکنه کسیه واسه خودش چی بگم که انقد پرو باهام حرف نزنه 😑😐💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی گفت جوابشو بده  هرچی گف یچی بگو ک به اون حرفش بخوره و بسسوزه

خوب به نظرت چی بگم که حسابی دهنش بسته بشه 

بهم میگه دو جن.... ده ای در صورتی که اینجوری نیس 😑💔اصلن اگه باشمم به این ربطی نداره زندگی خدمه

خوب به نظرت چی بگم که حسابی دهنش بسته بشه  بهم میگه دو جن.... ده ای در صورتی که اینجوری نیس 😑 ...

خوب ببین میگم ک بستگی داره چی بگه ک چی بگی 

بهش بگو هرچی باشم از تو سالم ترم مگه فقه زن باید ج.ن باشه؟