2777
2789
عنوان

کمکم کنید توروخدافک کنید خواهرتونم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا گفت سال دیگه پول جمع میکنم میبرمت کربلا گفت میدونم خیلی دوس داری نه به عنوان مهریه به عنوان ی ...

عزیزم انشاالله که برکت بباره به زندگیتون وخوشبخت باشین .همسرتون انگار الآن که شمارو میخواسته از دست بده،قدرتون رو دونسته،انشاالله بهترین زندگی رو براتون میسازه.

دوتاتونم به تغییر نیاز دارین عزیزم

دیگه چطوری نداره بگو بریم برگه بده حق حضانت بچه حق طلاق و همه چیزو بگو 

میدونی من واقعا خیلی بدبختم یکی توسرمم بزنه حرف نمیزنم هیچ وقت جلوشوهرم یا خانوادش آره یا نه نکردم برای همین میگم چطور بگم ولی باید به خودم جسارت بدم به خاطر زندگیم

نمیدونم دلم ازش چرک شده میدونی چی میگم با سن کم عروسش شدم خیلی عذاب کشیدم هیچ وقت حمایتم نکرد الان ک ...

یه مدت حدود یه ماه صبر کنین ببین شاید خودت خواستی برگردی، تا اون موقع اقدام برا جدایی نکن

اگه واقعا نشد اون وقت دوباره فکر کن

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

یه مدت حدود یه ماه صبر کنین ببین شاید خودت خواستی برگردی، تا اون موقع اقدام برا جدایی نکن اگه واقعا ...

تصمیم گرفتم فرصت بدم با شرط و البته رفتن به مشاوره چون شوهرم خانوادشخیلی روش تاثیر دارن شاید درست بشه

میدونی من واقعا خیلی بدبختم یکی توسرمم بزنه حرف نمیزنم هیچ وقت جلوشوهرم یا خانوادش آره یا نه نکردم ب ...

دقیقا جلو ابنجور آدما اگه کوتاه بیای نمیگن خوبی بیشتر اذییت میکنن اعتماد بنفس داشته باش که به بچت همونم انتقال بدی و اینکه آیت الکرسی زیاد بخون ما هم برات دعا میکنیم انشاالله خدا به دلت قرار بده

تصمیم گرفتم فرصت بدم با شرط و البته رفتن به مشاوره چون شوهرم خانوادشخیلی روش تاثیر دارن شاید درست بش ...

اره اولویت زندگیش باید همسر و بچه ش باشن، بعد خوادش

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞