سلام خانوما توی تایپیک قبلم گفتم میخوایم جدابشیم یه دوروزه کارامون کردیم دادگاه داریم شنبه اما از دوروزقبل شوهرم کلا عوض شد جلو خانوادش وایساد بهم همه جوره محبت کرد ازم عذرخواهی کرد گفت تکرارنمیشه گذشته همونی میشم که میخوای با گریه خواست تنهاش نذارم یه پسر چهارساله دارم توی این مدتم هیچ رابطه ای نداشتیم جز سلام خداحافظ اما الان همش میگه پشیمونم میگه درستش میکنم توروخدا کمکم کنید گیج شدم نمیدونم چیکار کنم 😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا گفت سال دیگه پول جمع میکنم میبرمت کربلا گفت میدونم خیلی دوس داری نه به عنوان مهریه به عنوان ی ...
عزیزم انشاالله که برکت بباره به زندگیتون وخوشبخت باشین .همسرتون انگار الآن که شمارو میخواسته از دست بده،قدرتون رو دونسته،انشاالله بهترین زندگی رو براتون میسازه.
دیگه چطوری نداره بگو بریم برگه بده حق حضانت بچه حق طلاق و همه چیزو بگو
میدونی من واقعا خیلی بدبختم یکی توسرمم بزنه حرف نمیزنم هیچ وقت جلوشوهرم یا خانوادش آره یا نه نکردم برای همین میگم چطور بگم ولی باید به خودم جسارت بدم به خاطر زندگیم
میدونی من واقعا خیلی بدبختم یکی توسرمم بزنه حرف نمیزنم هیچ وقت جلوشوهرم یا خانوادش آره یا نه نکردم ب ...
دقیقا جلو ابنجور آدما اگه کوتاه بیای نمیگن خوبی بیشتر اذییت میکنن اعتماد بنفس داشته باش که به بچت همونم انتقال بدی و اینکه آیت الکرسی زیاد بخون ما هم برات دعا میکنیم انشاالله خدا به دلت قرار بده