2777
2789
عنوان

کمکم کنید توروخدافک کنید خواهرتونم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 41 پست

حق حضانت حق طلاق رو بگیر و بگو مهریه هم باید پرداخت کنی نفقه همه چیزو بنویس که اگه دوباره تورو اذیت کرد راحت بتونی طلاق بگیری چون گفته بودی اهمیت نمیده دستت شکسته و نبرده دکتر حسابی سخت و سفت بگیر و برگرد به زندگیت ببین چطور هستش

نمیدونم ماجراتون و اما اگه هنوز دوسش داری بهش یه فرصت بده

نمیدونم دلم ازش چرک شده میدونی چی میگم با سن کم عروسش شدم خیلی عذاب کشیدم هیچ وقت حمایتم نکرد الان که حمایتم میکنه به دلم نشست ولی گذشته جلو چشمم هست امروز سالگرد ازدواجمون بود بااینکه من هرسال یادآوری میکردم امسال رفته بود گل و کیک گرفته بود میگفت جبران میکنم همه چیو بخدا حرفام دروغ نیست فقط گیج شدم من 22سالمه هنوز بچم خودم میدونم برای همین میخوام مثل خواهرتون کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هیچ کدوم از ما که شرایط تو شوهرت رو نمیدونیم ولی به نظرم بریک یه مشاور زوج درمان خوب چون چه طل ...

میدونم واقعا بچم داشت اذیت میشد که خواستم جدا بشم حتی خودشم موافق بود بعدش که جدی شد یهو رفتارش عوض شد واقعا میبینم پشیمونه ولی دل چرکینم میترسم

حق حضانت حق طلاق رو بگیر و بگو مهریه هم باید پرداخت کنی نفقه همه چیزو بنویس که اگه دوباره تورو اذیت ...

میشه بهم بگی چطوری بگم اینارو چون الانم واقعابا گریه میگفت هرچی بگی قبول میکنم اما نرو

نمیدونم دلم ازش چرک شده میدونی چی میگم با سن کم عروسش شدم خیلی عذاب کشیدم هیچ وقت حمایتم نکرد الان ک ...

جدا نشومن تاپیکای قبلتو خوندم باور کن به جز خیانت بقیه موارد قابل حل و قابل تغییره ، سوهرت که بهت خیانت نکرده ولی این اخلاق با خانوادشم حالا که دیده داره ازدستت میده درست میکنه انشالله 

میشه بهم بگی چطوری بگم اینارو چون الانم واقعابا گریه میگفت هرچی بگی قبول میکنم اما نرو

خب از همینی که الان پشیمونه میتونی امتیاز بگیری مهریه تو ایران باد حواست حق اولاد و حق طلاق بگیر حتما

جدا نشومن تاپیکای قبلتو خوندم باور کن به جز خیانت بقیه موارد قابل حل و قابل تغییره ، سوهرت که ...

خیانت نه اتفاقا خیلی چشم پاکه ندیدم تاحالا حتی به کسی نگاه چپ کنه فقط میذاره خانوادش هرحرفی دلشون میخواد بهم بزنن پشتم نیست به خانوادم توهین میکنه البته بازم میگم الان میگه غلط کردم جبران میکنم من دلم نمیخوادخودشو پیشم کوچیک کنه هرچی باشع بابای بچمه

205تا با یه سفر کربلا

عزیزم بهش یه فرصت دیگه بده،وباهم برین کربلا وبیایین یاعلی بگین وزندگیتون رو از نو شروع کنین وگذشته رو هر دوتون فراموش کنین،انشاالله بهترینها براتون پیش بیاد

عزیزم بهش یه فرصت دیگه بده،وباهم برین کربلا وبیایین یاعلی بگین وزندگیتون رو از نو شروع کنین وگذشته ر ...

اتفاقا گفت سال دیگه پول جمع میکنم میبرمت کربلا گفت میدونم خیلی دوس داری نه به عنوان مهریه به عنوان یه فرصت راستش کارگره دستش خالیه برای همین هیچ وقت بهش اصرارنکردم برای هیچی اینم یهوخودش گفت

بازم از نظر من بعد از محکم کاری توی برین مشاوره تا کمکتون کنه از این حال بد دور شین چون میگی کاراش رو یادم نمیره حتی اگه برم گردی و بهش فرصت بدی تا تقی به توقی میخوره حرفای گذشته میاد وسط من خودم الان با شوهرم‌مشکل دارم خیلی اذیت میشم

بازم از نظر من بعد از محکم کاری توی برین مشاوره تا کمکتون کنه از این حال بد دور شین چون میگی کاراش ر ...

باشه عزیزم ممنونم خواهرخوبم انشالله مشکل شماهم حل بشه