2777
2789

🥺 یک ساعته مدام تکرار میشه و الکی استرس دارم، مضطربم، الکی نگرانم و میترسم.. یهو فکرای منفی هجوم‌میارن

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی وقتا اینطوری میشم 

اینو بدون هیچی نیست هیچی....

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
چرا امشب اینجوریه😔

من که خسته ام.دلم میخواد برم یه جای دور.اصلا به هیچی فکر نکنم.یه زمانی برای خودم باشم.فارغ از همه دغدغه های زندگی.برم مغزم استراحت کنه.اروم بشم. انرژی بگیرم بعد برگردم سر زندگی خودم.۳ تا بچه دارم مغزم دیگه کشش نداره. از اینهمه دغدغه و مسئولیت خسته شدم .دلم یک زنگ تفریح میخواد .تنها و بدون مسئولیت

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من که خسته ام.دلم میخواد برم یه جای دور.اصلا به هیچی فکر نکنم.یه زمانی برای خودم باشم.فارغ از همه دغ ...

فکنم زمان نمیزاری به علایقت برسی، یه تایمی خالی کن حتی شده روزی نیم ساعت برای دل خودت باش

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷
ازاینک اتفاقی برای عزیزم بیفته

همچی دست خداست 

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿