2777
2789
عنوان

خود کشی نکردم فقط به خاطر..!

368 بازدید | 14 پست

خود کشی نکردم فقط به خاطر حرف های قشنگی که تو تاپیک قبلیم زدین

اگ میخوایی داستانم رو بخونی که چیشد دو تاپیک قبلی رو بخونید💕🥺

میشه کمک کنید از این حال و هوا در بیام؟!🌝

سلامت باشی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب مو میرسه ولی پاره نمیشه فقط قوی باش و با خدا رو راست...بنظرم ما آدما واس هر کی زیر رو می کشم واس خدا باید صادق باشیم راست نیت قلبیمونو و کاراموبهش بگیم لااقل خدا رو نپیچونیم ..خدارو برا خودت داشته باش برو جلو باور کن قویترین میشی

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
چرا وقتی بچه داری، اصلا فکر خودکشی بیاد ب سرت؟ شما در برابر اون بچه مسیولی

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من 16 سالمه بچم کجا بود

اسم بچم دوست دارم نیوشا باشه

به خاطر همین گذاشتم نیوشا دخترمه

تاپیک قبلتو نخوندم

ولی آفرین میگم به شهامتت👏👌

امیدوار باش روزای خوش و زیبا خواهد آمد🤗🥰

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ من 16 سالمه بچم کجا بود اسم بچم دوست دارم نیوشا باشه به خاطر همین گذاشتم نی ...

اها الهی شکر ترسیدم بخدا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

تاپیک قبلتو نخوندم ولی آفرین میگم به شهامتت👏👌 امیدوار باش روزای خوش و زیبا خواهد آمد🤗🥰

بله قطعه روزای قشنگی هستن

دانشگاه رفتن موفقیت در تحصیل

کار کردن با عشق دیدن روی قشنگ و دلنشین پدر مادرت😎😍💕

بله قطعه روزای قشنگی هستن دانشگاه رفتن موفقیت در تحصیل کار کردن با عشق دیدن روی قشنگ و دلنشین پدر ...

آفرین 👏👏👏

خیلی از دخترای امیدوار و شجاع خوشم میاد🤗🥰

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
آفرین 👏👏👏 خیلی از دخترای امیدوار و شجاع خوشم میاد🤗🥰

عزیز دلم

🥺♥️

من خواستگار دو سه تا دارم ولی به خاطر این آقا رد میکردم و کلی موقعیت های بهتر از این داشتم ولی به خاطر اون قبول نکردم