2777
2789
عنوان

شما هم ....؟

315 بازدید | 33 پست

بچه ها من ک حداقل اینطوریم شمام اینجورید مثلا صبحانه و میانوعده شوهرمو میذارم نهار م اماده میکنم بعد موقع چاییه ک باید خودم بیارم بعد عصرونه اماده کنم ببرم براش بعد شام اماده کنم دوباره چایی ببرم براش بعد میوه 🥴میدونم طبیعیه ولی برای اکثر شما همینطوریه خب هودشون برن بخورن 😬یسریاتون نیاید حرف بد بزنیدا فانه یجورایی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج نکردم 

ولی این چیزا رو تو خونه ما بابام انجام میده 

بابام میوه و این چیزا نیاره ما 100 سالم بگذره سمت یخچال نمیریم حقیقتا🤦🏻‍♀️😂

چای و قهوم بخواد خودش اوکی میکنه 

که‌جهان‌رنجِ‌بزرگی‌ست‌نگاراتوبخند✨

اره هميشه بايد بدي دسشون تا چيزي بخورن همسرمايقد تنبله گرسنه بشه نميره چيزي بخوره ولي من بهش ميرسم الان كه باردارم خيلي كمكم  ميكنع ظرفارو جمع ميكنه چاي هم صبح دم ميده😐😐خيلييي زحمت ميكشه 

خونه ی ما میوه و چایی رو همسرم میاره ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
منم همینطورم فقط چای بعد شام نمیخوریم..الانم آشپزخونه رو تمیز کردم ک یعنی بسه دیگه.

فقط یه چیزی بگو ک بتونم ادامه بدم هرروزم همینه موقعیم ک کار دارم و دستم بنده باید همه رو رها کنم و به این کارای روزمره سرویس دهی برسم 

فقط ناهار .سفره هم خودش باید جمع کنه اکثرا خانه دارهم هستم پسرم انرژیمو میگیره درکم میکنه 

اهل چایی واینام نی اگه دلش بخواد از بخچال برمیداره واسه منم میاره 

کلی هم میگه شرمندم بابت همون ناهار زحمت میکشی 🚶‍♀️✌

واقعا؟ینی فقه من این شکلیم 

نه منم مثه توام وقتی سالم بودم ساعت شش بیدار میشدم صبحانه براش پختگی حاضر میکردم مثه عدسی املت کوکو سبزی هم ناهار می‌پخت هم شام غروب از سرکار می اومد میوه پوست میگرفتم کیک خونگی درست میکردم براش می آوردم گاهی...شام می‌خوردیم دست و پاهاشو کرم میزدم چون شغلش سنگینه ...گاهی ماساژ میدادم من از رو عشق انجام می‌دادم آخر شبا دمنوشی چیزی درست میکردم

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن