2777
2789
عنوان

بارداری توسن21سالگی بنظرتون خطرناکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 60 پست
عزیزم خداحفظش کنه برات فداتشم منم همینومیگم خیلیا توسن کمترحامله شدن بعد بمن میگه برات خطرناکه چراا ...

مرسی عزیزم

به منم میگفتن چرا زود حامله شدی، نمیدونستن این حرفشون چقد رو یه زن جوان حامله تاثیر منفی میزاره ولی شما به دل نگیر خودت نگران نکن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عدسی مامان دخمله یا پسر؟به سلامتی

پسر

مرسی عزیزم😁❤

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امید خدا سزارین میکنم چون بچم درشته. شکمم خیلییی بزرگه فکرمیکنم.  دختره عزیزم. 😍

بسلامتی عزیزم خدا حفظش کنه

چند کیلوعه مگه میگی درشته

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
مرسی عزیزم به منم میگفتن چرا زود حامله شدی، نمیدونستن این حرفشون چقد رو یه زن جوان حامله تاثیر منفی ...

بخداازین حرف خیلی بدم میاد توزندگی ادم دخالت میکنن. شاید یکی دلش بچه بخواد چه ربطی به سن داره. 

همسایه هامم هرموقه منو میبینن میگن خودت بچه ای هنوز. 😐

بخداازین حرف خیلی بدم میاد توزندگی ادم دخالت میکنن. شاید یکی دلش بچه بخواد چه ربطی به سن داره.  ...

درکت میکنم به شدت😑من هنوز بم میگن مامان کوچولو😂ولی دیگه اهمیت نمیدم

برامنم دعا کن پسر دار بشم.لپشو ببوس به جای من.گردنشو بوکن

انشالله عزیزم یه پسر سالم و صالح🌺

چشم😁

من همش توخونه خوابیدم حتی شامو ناهار روصندلی میشینم درست میکنم. 😔بااین حال هروز ترس سقط دارم

اگه مامانت یه خواهر بزرگ داری بگو بیان همونم انجام بدن برات که بلند نشی اصلا 

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 
اگه مامانت یه خواهر بزرگ داری بگو بیان همونم انجام بدن برات که بلند نشی اصلا 

مامان و دوتاخواهر دارم خانواده منو شوهرم شیرازن من زاهدانم  بخاطر کارهمسرم اومدیم اینجازندگی میکنیم برای همین تنهام 

مامان و دوتاخواهر دارم خانواده منو شوهرم شیرازن من زاهدانم  بخاطر کارهمسرم اومدیم اینجازندگی می ...

مامانت نمیتونه ۳ ماههه اول و ۳ ما دومو بیاد پیشت بمونه  

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 
مامانت نمیتونه ۳ ماههه اول و ۳ ما دومو بیاد پیشت بمونه  

ن عزیزم مامانم خودش مریضه. خاهرامم درسودانشگاه دارن. 

شوهرم بنده خدا همه کاراخونرو میکنه. اما ی خانمی رو پیداکردم که بیاد اشپزی کنه برام. به امید خدا دیگه تموم بشه این دوران 

شش ماهمه750گرم اما توجدول که نگاه کردم وزنش باید600ایناباشه خوده دکترمم گفت که درشته. 😀

ماشالله😍😍😍

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ...