2777
2789

مدیر عامل شرکت عوض شده 

مدیریت قبل خیلی مغرور بود خیلی پولدار بود همه روابط رسمی بود

اما این مدیر عامل یک هفته هست امده

ما قبلا سر کار صبحانه نمیخوردیم این مدیر عامل مگه همه با هم صبحانه بخوریم

ما دو تا همکار خانم هستیم مجرد مدیر عامل اقا متاهل و ادم سر به زیر و محترمیه

از سلامت اخلاقش مطمئنم از خانواده های سر شناس شهره با اینکه از مدیر عامل قبل پولدارتره خیلی فروتن تره میخواد ما باهاش احساس راحتی کنیم

ولی من خجالت میکشم با ایشون سر یک میز صبحانه بخورم در حد ده دقیه ربع هست 

بهش چی بگم چکار کنم تنها صبحانه بخوره ما دخترها هم با هم بخوریم

شاید به نظر بعضی سوالم پیش پا افتاده هست ولی برای من دغدغه ست

اصلانم سوالت پیش پا افتاده نیست عزیزم، هر انسانی حقشه که هر جوری که راحته زندگی کنه هر جوری که حال میکنه

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلانم سوالت پیش پا افتاده نیست عزیزم، هر انسانی حقشه که هر جوری که راحته زندگی کنه هر جوری که حال م ...

در بعضی محیط ها خیلی همکارا با هم راحتن ولی ما تا قبل از این خیلی روابط مدیر عامل با کارمند اداری بود

اما این مدیر عامل میخواد خودمونی و صمیمی برخورد کنه که مثل همکار باشیم 

ولی من نمیخوام به این نوع همکاری عادت کنم این ادم خوبیه ولی یه ادم بی خود به شرکت اضافه بشه 

الان چکار کنم بهش برنخوره خودش تنها بخوره من مسئول دفترشم میتونم جهت بدم

وانمود من که از پیشنهادش خوشت اومده اما بگو من مجبورم با خانواده صبحانه بخورم و پدر و مادرم ناراحت میشن اگر پیششون نشینم و نمیتونم این دلخوشی رو ازشون بگیرم

یا بگو من رژیم خاصی دارم که باید صبحانه رو ساعت مثلا ۶ صبح بخورم تو نت سرچ کن یه رژیمی پیدا کن 

اصلا معنی نداره با یه مرد غریبه بشینیم غذا بخوریم این صمیمیت تو محیط کار حتی بین خود خانمها هم خوب نیست مرزبندی ها رو میشکونه 

بر اساس تجربه من هرچی فضا رسمی تر و فاصله ها بیشتر باشه بهتره