2777
2789
عنوان

مجازات اعدام

276 بازدید | 13 پست

چرا واقعا مجازات اعدام حذف نمیشه به نظرم نه تنها اعدام بازدارنده نیست بلکه یه جورایی حس انتقامم تو جامعه رواج میده یه جور قتل عمد به حساب میاد کاش ماهم منع اعدام داشتیم

بنظرم برای کسی که محکوم میشه بهتره چون بجای بعضی جرم ها باید حبس ابد بذارن و حبس ابد خیلی بدتر مرگه

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اعدام خیلی سخته

مثن میدونن فردا میمیرن

حالا برفرض مثال یکی مثل اون مرده تو فیلم عنکبوت حقشه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نمیشه کلی گفت مثلا دختری که بهش تجاوز شده حقشه که اعدام بخواد چون نمیتونه تحمل کنه متجاوزش زنده با ...

اعدام میکنن چون بازدارنده است نه واسه دل اون دختر  ا اما واقعا چقدر بازدارندس این همه به قول شما متجاوز گر قاچاقچی اعدام میشه ولی ایا تعداد اونا ها کاهش پیدا میکنه؟

اعدام میکنن چون بازدارنده است نه واسه دل اون دختر  ا اما واقعا چقدر بازدارندس این همه به قول شم ...

دختر هم رضایت داره...دختری که بهش تجاوز شده چطوری میتونه همچین چیز وحشتناکی رو ببخشه یا حاضر باشه طرفش زنده بمونه....اینطوری خیالش راحته که دیگه اون‌هیچوقت نیست که بخواد اذیتش کنه یا باز براش مزاحمت به‌ وجود بیاره از نظر روانشناسی

هیچوقت اینو که تعدادشون کم میشه یا نه رو نمیتونیم بفهمیم چون امار دستمون نیست و از شرایط زندگیاشون خبر نداریم

ولی بازم یه جور انتقامه 

خب انتقام از بعضی چیزا اگه به حق باشه درسته😬

انتقام توی ذهن من یعنی همون تاوان دادن و بعضیا حتما باید تاوان کارشون رو ببینن

قربانی ها چه گناهی کردن که همچین ظلمایی بهشون میشه...

خب انتقام از بعضی چیزا اگه به حق باشه درسته😬 انتقام توی ذهن من یعنی همون تاوان دادن و بعضیا حتما ب ...

میدونی تو امریکا قبل از منع مجازات اعدام چند نفر بی گناه اعدام شدن حالا فکر کن یه درصد فقط یه درصد اون طرف بی گناه باشه و کشته بشه کی میخواد جوابگو باشه بعدم خود خدا هم گفته ۹۹ درصد ببخش یه درصد انتقام اون ۹۹ درصدم میتونه حبس باشه نه کشته شدن

میدونی تو امریکا قبل از منع مجازات اعدام چند نفر بی گناه اعدام شدن حالا فکر کن یه درصد فقط یه درصد ا ...

اره میفهمم

ولی من چون این موضوعات برام جذابه و ربط داره به رشتم راجع بهش زیاد فکر‌میکنم و تحقیق

خدا گفته وقتی ظلم میشه بهتون دو راه دارید . بخشش یا این که بخواید طرفتون تاوان کارشو ببینه....

حالا اون قربانی خودش باید تصمیم بگیره که کدومو انتخاب کنه نمیتونیم از یه دختری که بهش تجاوز شده بخوایم قربانیش زنده بمونه...به نظرم ما این حق رو نداریم و هر وقت به خودمون تجاوز شد و تونستیم ببخشیم یا قبول کردیم طرف زنده بمونه میتونیم اینو هم از بقیه بخوایم....این موضوع خیلی سخته

راجع به بلاهایی که سر دخترای قربانی میاد بخونین...خیلی وحشتناکه.ما نمیتونیم به خاطر اون یه درصد از روی دخترای قربانی تجاوز رد بشیم و احساساتشونو نادیده بگیریم😢

کسایی که اعدام میشن به ناحق هم قطعا باعث و با.نی(کلمه ی با.نی چرا مجاز نیست😐) هاش تاوان کارشونو میبینن که حق زندگی رو از یکی گرفتن🤦🏼‍♀