2777
2789
عنوان

خانومای که تجربه زایمان طبیعی داشتنمیشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 28 پست
دکتر من تاکید داشت برای اینکه بخیه هات باز نشن اصلا نباید یبوست داشته باشی و ددوم بهداشت رو رعای ...

منکه از دیروزمد....نکردم میترسم داروهم میخورم واینکه ماسرویسمون فرهنگی نیست چیکار کنم 😔😔😔

وخدای که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خنده داره ولی جواب میده😜🤭 از اینکه شقاق بگیری دور از جون بهتره به نظرم 

انگار گرفتم البته همون روز بعد زایمان یع چیزی حس میکنم 

وخدای که بشدت کافیست

سلام عزیزم اول قدم نورسیده مبارک🌻🌻🌻😍😍😍😍

عزیزم سعی کن تا ده دوازده روز اول فقط سوپ مقوی بخوری

هم برای شیرت خوبه هم یبوست نمیگیری

سرپا با سشوار گرفتن اصلا بخیه خشک نمیشه 

حتما دراز بکش اروم پاهاتو باز کن و بعد سشوار بگیر

اگه بخیه هات درد دارن از شساف دیفلفناک استفاده کن

اگه خس کردی یبوست داری حتما شیاف گلیسرین بزن  یا روغنشو با سرنگ به پشتت تزریق کن

روی بخیه هات نشین اگه هم مجبور بود از بالشتای دونات شکل بزار زیر پات که به بخیه ها کمتر فشار بیاد

قرصای چرک هشک منت رو حتما بخور

قرص اهن و مولتی ویتامین رو حتما بخوررر

اگه سینه هات بخاطر شیر سفت و سنگین شدن حوله گرم کن بزار روشون و یواش یواش بدوششون

خوش حالم که طبیغی زایمان کردی

بخیه این قسمت کجا و بخیه بیست سانتی و هفت لایه شکم کجا

خداروشکر که از عوارض خطرناک سزریان به دور موندی

منم آذر ماه براره زایمان کنم برام دعا کن

سبیعی هستم زایمان دوممه❤

سلام عزیزم اول قدم نورسیده مبارک🌻🌻🌻😍😍😍😍 عزیزم سعی کن تا ده دوازده روز اول فقط سوپ مقوی بخوری ...

مرسی ممنونم ایشالا که نی نی تو سالم وسلامت بغل کنی نمیدونم خیلی اذیتم میکنن بخیه هام من همش یرپاگرفتم بشون یعنی بی فایده بوده 

وخدای که بشدت کافیست
مرسی ممنونم ایشالا که نی نی تو سالم وسلامت بغل کنی نمیدونم خیلی اذیتم میکنن بخیه هام من همش یرپاگرفت ...

اگه کامل از هم باز میشه نه 

ولی خوابیده بهتره کامل خشک میشه

ببین اگه میتونی روزی نیم ساعتم که شده دامن بپوش شور.ت و نوار نزار

دراز بکش چندتا نواز بزرگ بزار زبر باسنت که نگران خون نباشی

تا پاهات هوا بخوره خیلی عالیه

اگه کامل از هم باز میشه نه  ولی خوابیده بهتره کامل خشک میشه ببین اگه میتونی روزی نیم ساعتم که ...

کاشکی مشود مادرشوهرم همش میادومیره مگه میزاره والا اگه بپوشم زیر دامنو نگاه میکنه 

وخدای که بشدت کافیست
کاشکی مشود مادرشوهرم همش میادومیره مگه میزاره والا اگه بپوشم زیر دامنو نگاه میکنه 

پاهاتو بزار سمت دیوار که کسیم بیادو بره نتونه ببینه

مادرشوهرتم اگه خواست ببینه رک برخورد کن 

الان خوب شدنش از همه چی مهم تره