2777
2789

خانوما میشه کمکم کنین من دیروز زایمان کردم اونم طبیعی خیلی هم اذیت شدم وبخیه خوردم میشه بگین چطوری از خودم مراقبت کنم چ بخورم چطوری بشینم خودمو باچی بشورم و......

وخدای که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیه و دارم همشو تایپ میکنم امیدوارم عمل کنی

هربار میری دستشو سعی کن فرنگی بری هول نشو تند بلند نشو از جات زیاد نشین زیاد راه نرو روش نهواب سمت بخیه ها نخواب

میری دسشویی خودتو با اب ولرم بشور

اومدی بیرون با سشوار خشک کن

درد داشتی شیاف دیکلوفناک هر ۱۲ ساعت بزن

بعد چهار روز از زایمانت پماد فیبرینولیزین بگیر بزن به بخیه هات که جاشون نمونه

نوارتو خیلی زود زود عوضش کن

درد داشتی خس کردی خشکه پماد چشمی بزن

یادت باشه درد داشتی پاهاتو روهم فشار ندی نشینی و کلی مواظب باشی

برای من مواظب نبودم همشو باز شدن

اینارو رعایت کنی سر یه هفته خوب شدی

عسل بتادین و هرچیزی که پیشنهاد میدن نزن 

فقط قشنگ خشکش کن با اب ولرم خودتو بشور و دس نزن بهشون 

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

من بعدزایمان تخم مرغ زاچی میخوردم تا۱۰روز درازکش بودم اصلاآب سرددست هامونمیشتم چای زاچی میخوردم آب سردنمیخوردم غذاهای نفخ دارهم نمیخوردم اصولااستراحت مطلق بودم

عزیزم در روز یبار خودتو با شامپو بچه بشور،هربارم میری دسشویی قشنگ اخرش خودتو خشک کن.مراقبت خاصی ندار ...

با بتادین  هم میشورم واینکه من هنوز م.... نکردم اد....کردم مشکلی پیش نمیاد که 

وخدای که بشدت کافیست
کلیه و دارم همشو تایپ میکنم امیدوارم عمل کنی هربار میری دستشو سعی کن فرنگی بری هول نشو تند بلند نشو ...

اخه چطور روش نخوابم هر دوطرفه 

وخدای که بشدت کافیست
اخه چطور روش نخوابم هر دوطرفه 

تخت بخواب وای برا من یه سمت بود چجور هردو طرفته

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

دکتر من تاکید داشت برای اینکه بخیه هات باز نشن اصلا نباید یبوست داشته باشی

و ددوم بهداشت رو رعایت کنی

من خودمو که میشستم خشک میکردم بتادین رو دستمال کاغذی میزدم میزدم رو بخیه ها یه اسپری هم داده بود مرتب میزدم 

نوار هم زود به زود عوض میکردم

من اینقدر ورم کرده بودم که نمیتونستم بدون کمک کسی راه برم بلند بشم به همون نسبت بخیه هامم درد میکرد

منم خیلی اذیت شدم بخاطر زایمان طبیعی اجباری