2777
2789

بچه ها من چندوقته دوس قدیمیمو پیدا کردم ک جدیدا بخاطر اینکه با خانوادش دعوا داره افسردگی گرفته و حس میکنم رو منم اثر گذاشته و در اخر بگین تقصیر منه یا مامانم و خاله هام ⁉️⁉️

چند روزه بنایی داریم یکم سرمون شلوغه مامانمم لج به لج من گذاشته 

دیشب گرف همه لوازم ارایشای منو جمع کرد گذاشت تو کمد درشم قفل کرد انگا من بچه کوچیکم ک اینجوری رفتار میکنه 

یه دوست صمیمی دارم ک خب همیشه خونمونه چون داداش داره نمیزاره من برم فقه اون میاد همش اونو با من مقایسه میکنه ک چقه خوشگله ک چقه کار میکنه تو خونش ولی من واقعا نمیبینم کاری بکنه چون همش بیرون اخر هفته ها یه غذا درس میکنه فقه چون مامانش میره بیرون 

انوقت منه بدبخت ک هرچی میگن گوش میکنم جلو چشم ندارن کارامو خاله هامم همش میگن فلانی بیسانی همش میگن حرفای اون دوستم ک جدیدا پیداش کردم روم تاثیر گذاشته 

همش فکر خودکشی میزنه به سرم 

من فقه چیکار کنم کمکم کنید فعلانم نمیتونم برم مشاوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مقایسه ها توی همه خونواده ها هست . تو روش زندگی خودتو پیش ببر . زندگی توعه نه زندگی بقیه که بخوا ...

خب چجوری اخه وقتی ک هر روز این حرفا تکرار میشه چجوری من اینارو نشنوم  باور کن با جملت گریم گرف 

خیلی ضعیف شدم من اصلا گریه نمیکردم اما یهو هرچی میشه میزنم زیر گریه 

مامانت رو که بیخیال شو حتما خودش اعتماد به نفس نداره که تو رو اینجوری اذیت میکنه با دوستتم کات کن وقتی بهت حس خوبی نمیده چرا باید باهاش دوست باشی ، سعی کن نیم ساعت قبل خواب مدیتیشن کنی واسه آرامش خیلی خوبه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
یعنی هزار تا کار بکنی تو چشم هیشکی نیس بجز غذا پختن.هیچکاری نکن فقط غذاهارو خودت بپز    

یعنی از درو دیوار کثافت بباره تو خونه تپیزش کنی کسی نمیبینه. فقط شکمشونو سیر کنی راضین

چرا خودکشی

وقتی بهم میگن تو هیچ فایده ای نداری تو زندگیمون دیگ چرا زنده باشم ک اینارو بشنوم دوتا اینا بگن دوتا من بدتر بشه 

میگه من صلاح تورو میخوام اخه توهین کردنب ه بچه ی خودت صلاح خواستنه؟

مامانت رو که بیخیال شو حتما خودش اعتماد به نفس نداره که تو رو اینجوری اذیت میکنه با دوستتم کات کن وق ...

چجوری بیخیالش شم وقتی یکماهه داره تکرار میکنه یهو اینجوری شدا خودش مشغله ذهنی داره گیر میده به منه بدبخت

خب چجوری اخه وقتی ک هر روز این حرفا تکرار میشه چجوری من اینارو نشنوم  باور کن با جملت گریم گرف& ...

خواهرم نمیشه جلوی دهن بقیه رو گرفت . سعی کن خودتو کنترل کنی . هر روز توی یه دفتر بنویس من ارزشمندم من ادم خوبیم من مهربانم من برای زندگیم تلاش میکنم  هرچی ویژگی خوب داری بنویس . نزار بقیه اعتماد به نفستون نابود کنن . من الان اعتماد به نفسم تقریبا نابوده از بس بقیه مقایسه ام کردن با این اون . تو اشتباه منو نکن . سعی کن پیشرفت کنی و موفق شی فقط اینجوری دهنشون بسته میشه .

چجوری بیخیالش شم وقتی یکماهه داره تکرار میکنه یهو اینجوری شدا خودش مشغله ذهنی داره گیر میده به منه ب ...

هیچی یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...