2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار همسرت خیلی زشت بوده اما شما نباید پیام میدادی بهش نادیدش بگیر تا ی مدت

هر راهی امتحان کردم 

حتی ی بار کل وسایلشو گزاشام دم در گفتم همه چی تمومه 

ولی وسایلارو تبرد اومد با بابام حرف زد 

بدش گف توروخدا ولم نکن اخلاقمو درس میکنم 

عزیزم من اول اونقد بش با احترام حرف میزدم بد اینک گف زر نزن منم گفتم ن اس بده ن بزنگ 

عزیزم تو خانمی با چرب زبونی و سیاست اونو بکش سمتت.مصلا بگو من امشب ک حالم خوب نبود به وجودت نیاز داشتم دوسدارم کنارم باشی .هرچند ک کار اونم خیلی زشته ک سریع فحش میده و عصبیه

خوب اونم نباید با اخم می‌رفت یعنی چی چون پریود ه گذاشته با اخم رفته کارش بد بوده یعنی چی یعنی فقط برای س...س...ایشونو میخواد ....بعدش پی دادی نباید میگفتی بخواتر این گذاشتی رفتی خودتو به اون راه می‌زدی و میگفتی چرا رفتی عزیزم من الان تنهام دوست دارم پیشم باشی 

هر راهی امتحان کردم  حتی ی بار کل وسایلشو گزاشام دم در گفتم همه چی تمومه  ولی وسایلارو ت ...

یکبار برای همیشه سنگ هات رو باهاش وا بکن 

تو عقد اینطوری باشه بعد ازدواج چی میشه

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
خوب اونم نباید با اخم می‌رفت یعنی چی چون پریود ه گذاشته با اخم رفته کارش بد بوده یعنی چی یعنی فقط بر ...

بش گفتم اخه از در نیومده دید حیاطو شستم گف بخام بت دس بزنم‌میگی مریضم الانم کار میکنی 

منم گفتم تموم شد گف من میرم 

گفتم چرا تازه یه دیقه هس ک اومدی گف من میرن خاستم حداقل تا در باش برم گف نمیخا نیا

یکبار برای همیشه سنگ هات رو باهاش وا بکن  تو عقد اینطوری باشه بعد ازدواج چی میشه

نمیدونم چیکار کنم رفتم پیش یکی اونم اومد گف طلسمتون کردن باید باطل باشه همه حرفای زنه درس بود

بش گفتم اخه از در نیومده دید حیاطو شستم گف بخام بت دس بزنم‌میگی مریضم الانم کار میکنی  منم گفت ...

بیا از زاویه خوب نگاه کن

برا رفتنش دلیل ندارم ولی

اینک نخواسته تا دم در بیای شاید بخاطر پریودیت بوده

wantons:) 
نمیدونم والا تو تاپیک قبلت گفتی داری جدا میشی ک... 

اره انروز همه چیشو گزاشتم دم در قصدم واقعا جدی بود 

اومد گف توروخدا نرو هیچ وقت ب من نگو دوست ندارم من میمیرم 

باور داری ازش میترسم بگم جداشم ی بلایی سرم بیاره

بیا از زاویه خوب نگاه کن برا رفتنش دلیل ندارم ولی اینک نخواسته تا دم در بیای شاید بخاطر پریودیت بو ...

ظهر اومد با قهر رفت عصر اومد زود رف گف ببین حیاطو نشوریا مریضی 

بدش اومد دید حیاطو شستم گف بخام بت دس بزنم میگی دس نزن مریضم الان اومدی کار کردی گزاش رف

بش گفتم اخه از در نیومده دید حیاطو شستم گف بخام بت دس بزنم‌میگی مریضم الانم کار میکنی  منم گفت ...

کارش زشت بوده شاید ریشه تو قبلناتون داشته یعنی قبلنم زیاد راغب نبودی یا باهاش سرد بودی آخه مردا اینجورین همه چیو جمع میکنن یهو عصبی میشن