2777
2789
ظهر اومد با قهر رفت عصر اومد زود رف گف ببین حیاطو نشوریا مریضی  بدش اومد دید حیاطو شستم گف بخا ...

اهاااا خوب ببین همینه یه جورایی راست گفته گفته واس من مریضی ولی کار می‌کنی الان پیشه خودش میگه به من اهمیت نمیده 

با حیونم با محبت رفتار میکنن وقتی مریضه 

چه پسته الله اکبر

باید میموند سفت بغلت میکرد ونوازش وماساژو...

بخدا تجدید نظر کن من ک غریبه ام حالم بد شد ..

تو دلممم کلی فحشش دادم 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظهر اومد با قهر رفت عصر اومد زود رف گف ببین حیاطو نشوریا مریضی  بدش اومد دید حیاطو شستم گف بخا ...

خوب راست میگه 

بعدم مگه نمیگی تو عقدی تو عقد که کامل کاری نمیتونی بکنی...

میتونستی براش ساک بزنی ... بدترین کار برای مرد اینه که زنش پسش بزنه ... یا بهتر بهش بگی الان دوست نداری کاری کنی 

یکم مطالعه کن گلم و اطلاعاتتو بالا ببر ... 

وویس کلید مرد از دکتر حبشی گوش کن خیلی خوبه 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

والا اینجا ک حق با شوهرت بوده ک

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خوب راست میگه  بعدم مگه نمیگی تو عقدی تو عقد که کامل کاری نمیتونی بکنی... میتونستی براش سا ...

😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

این چه راهنمایی هس

ی هفته نمیتونه مال خودش باشه 

خدا منو بکش نخونم همچین نظراتی رو

😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 این چه راهنم ...

🤣🤣🤣🤣

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
خوب راست میگه  بعدم مگه نمیگی تو عقدی تو عقد که کامل کاری نمیتونی بکنی... میتونستی براش سا ...

اینا رو راست میگی  

بعد استاد نظرتون برای روزهای بارداری خانومها با اون ویار و حال بد چیه یا روزهای اول بعد زایمان!!!!

واااا دیگه اینقدرم بی پرده حرف نزنین زشته

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
😑😑😑😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 این چه راهنم ...

شما فکر کنم سنت کمه بهتر نیست نیای اینجور تاپیک ها

چرا میتونه برای خودش باشه 

ولی نباید درست بگه به شوهرش ؟؟؟... 

بعدم وقتی تو عقدی کم به کم پیش میاد کنار هم باشن ... شوهرش دیده خونه خالیه برای رفع نیازش اومده پبش زنش بهتر باید رفتار میکرد

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
شما فکر کنم سنت کمه بهتر نیست نیای اینجور تاپیک ها چرا میتونه برای خودش باشه  ولی نباید در ...

۲۷سالمه خانوم پسرم سه سالشه 

راهنمایی نکنی نمیگن لالی ک 

تو پریود باید ناز کنه فقط بره ...بزنه ؟؟؟

الله اکبر 

معلوم نی مردای اطرافتون چه ادمایی هستین طرز تفکرتون همچین شده 

یک دفعه دیگه هم گفتن در روانشساسی ازدواج مردان گفته شده که ۹۵ درصد قصد مرد برای ازدواج رابطه جنسی هست 

تو همدلی و همراهی و با هم بودن را می خواهی ولی انگار ایشان در موقعیت فقط دلش رابط میخواسته 

خب در فرصتهای بعدی اولا با هم یاد بگیرید که رابط و ارضا هم می تونه به شکل های دیگه با سبک های دیگه باشه بالاخره یه تازه داماد می تونه از اندام خانمش هم به وجد بیاد 

در پایان هم سعی در گفتو هاتو با ادب صحبت کنید اول خودت با ادب صحبت کن  و فاصله ها  را محترم بدان 

شما فکر کنم سنت کمه بهتر نیست نیای اینجور تاپیک ها چرا میتونه برای خودش باشه  ولی نباید در ...

اصن اصن دیگ ریپ نزن ک دنیامون فرق میکنه 

مردای اطرافمون هم فرق میکنن گویا ...

فکرکن شوهرت بیاد خونه بفهنه پریودی قهر کنه 

چه مسخره 😲🤣💔

مسخرس مسخره

۲۷سالمه خانوم پسرم سه سالشه  راهنمایی نکنی نمیگن لالی ک  تو پریود باید ناز کنه فقط بره . ...

فکر کردم سنت کمه ....خدا پسرگلتو برات حفظ کنه 

من به شما بی احترامی کردم آیا ؟؟؟ خیلی زشته شماکه خانم هستی مادر هستی اینجوری حرف میزنی ...

بیخیال موفق باشی ✋️

اصن اصن دیگ ریپ نزن ک دنیامون فرق میکنه  مردای اطرافمون هم فرق میکنن گویا ... فکرکن شوهرت بیا ...

نه وقتای دیگه وقت آزاد هست که اون موقع باهام کاری نداشته باسه 

برای اسی گفتم چون دوران عقد فرق داره 

شماهم لطفا دیگه ریپ نزن ✋️

من کلا با اسی حرف زدم نه شما

بعدم با وجود فیلم های خراب کدوم مردی هست که از زنش نخواد اینو