2777
2789
عنوان

جاری آی جاری😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 104 پست
عیزم ببخشید ولی شوهرتون بی عرضست باید از پدرش حقوق می گرفت مگه می شه ادم مجانی برایکسی کار کنه چجور ...

متاسفانه یا خوشبختانه چنین دلی نداره دیگه دلش ب حال باباش میسوزه

دخترم همه دنیامه🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه یا خوشبختانه چنین دلی نداره دیگه دلش ب حال باباش میسوزه

خب دیگه پس توهم نباید اعتراضی داشته باشی چون انتخاب شوهرت اینه

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

حالا جالب اینجاست ک ما با یه بچه ماشین نداریم ولی پدرشوهرم واس اون پسرش تیبا خریده ک میخاد بره خاستگاری کم نیاره.۳ماه دیگه میرن خاستگاری.و اینکه اینم بگم که عروس از نظر تحصیلات مالی اخلاقی در سطح خودم هست برتری ای نداره.و حتی مادرشوهرم گفته ک اخلاقی من بهترم.بااین حال ایطور رفتار شده باهام.خوبی زیاده و ساده بودن 

دخترم همه دنیامه🥰

عزیزم من کاملا حرفتو میفهمم 

مادرشوهر من که موقع رسم و رسوم‌ میشه هیچی بلد نیست

ما ازدواجمون سنتی بود یسری چیزا باب میل من انجام نشد با اینکه تمام مخارج برعهده شوهرم بود تاکید میکنم تمام مخارج

ولی دخالت وجود داشت

که هنوز با گذشت چندسال یادش میفتم اعصابم بهم می ریزه چون آدم یبار ازدواج میکنه دلش میخواد همه چی باب دل خودش باشه 

الان جاری جدیدم باهم دوست بودن ولی همه چی باب میل خودش انجام شد هزینه هام با برادرشوهرمه کامل

ولی چون دوست بودن نفوذ بیشتری داره روی برادر شوهرم

منی که سنتی بودم طول کشید تا بتونم همچین کاری کنم

بعضی چیزا رو به شوهرم میگم که نکردین این کارا رو

فقط خجالت می کشه میگه من نمیدونستم

حقم داره

بزرگترش باید بهش میگفت که نگفت

من بهت حق میدم 

قرار نیست ناراحت نشیم بابت هیچی

ما ادمیم احساس داریم ربات که نیستیم

خب همسر ایشون باید این کارو انجام میداد که ندادن، الان برادرشوهر رفته خریده یعنی نباید برای خونش میخ ...

برای اینکه دهن اسی رو ببندن گفتن خودش خریده ۳تا وسیله ایرانیم بخری زیر ۱۰۰ملیون درنمیاد ازکجا اورده چن سال کارکنی ۱۰۰تومن جمع شه  تازه مغازه پدرشه جیبشون یکیه معلومه پدره خریده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عزیزم من کاملا حرفتو میفهمم  مادرشوهر من که موقع رسم و رسوم‌ میشه هیچی بلد نیست ما ازدواجمون ...

اره دقیقا 😮‍💨خیلی فرق میزارن بااینکه همسر من دلسوزه براشون ولی برادرشوهرم همش مایع ننگشونه.هرچی میخرن بخرن مهم نیس فقط حرفای تلخ ب من نزنن.

دخترم همه دنیامه🥰
عزیزم من کاملا حرفتو میفهمم  مادرشوهر من که موقع رسم و رسوم‌ میشه هیچی بلد نیست ما ازدواجمون ...

مثه من که برا جاری اولیم عروسی گرفتن،دومی خودش گفت عروسی نمیخوام.بعد به من گفتن ما نمیتونیم برات عروسی بگیریم.دلم پر غصست.هردختری ارزوشه عروس شه خب

منم حرفم همینه ولی بقیه دوستان جور دیگه برداشت کردن

هرکدوم جای شما بودن مطمئنن ناراحت میشدن ولی من اینجا مقصر خونوادتو میدونم زود کوتاه اومدن دل سوزوندن الان به شوهرتم بگی میگه اگه اصرار میکردین ما میخریدیم پدرمادرت گفتن نمیخواد گردن نمیگیرره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مثه من که برا جاری اولیم عروسی گرفتن،دومی خودش گفت عروسی نمیخوام.بعد به من گفتن ما نمیتونیم برات عرو ...

الهی اره واقعا😮‍💨تنتون سلامت و دلتون شادایشالا 

دخترم همه دنیامه🥰
هرکدوم جای شما بودن مطمئنن ناراحت میشدن ولی من اینجا مقصر خونوادتو میدونم زود کوتاه اومدن دل سوزوندن ...

خانوادم هم خب غرور دارن.اونا میگفتن بی شخصیتیه اینکار اصلا

دخترم همه دنیامه🥰
خانوادم هم خب غرور دارن.اونا میگفتن بی شخصیتیه اینکار اصلا

توخونه خودش میاورد برای پدرمادرت نمیخرید که