2777
2789
عنوان

جاری آی جاری😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 104 پست

گفتن و نگفتنش هیچ فرقی به حالت نمیکنه، ولی اگه بگی هم میگن حسودی کرد، همشون این حرفو میزنن حتی شوهرت، هم مطمئن باش بیخ پیدا میکنه ، اگر مونده رو دلت که منم مثل تو هم حرفمو نگم میمیرم ، به شوهرت فقط بگو خیلی آروم ،اخم نکن، آروم بگو عزیزم ببین ناراحتم ازینکه چرا فرق گذاشتن بینمون  و دیگه هیچی نگو حتی اگه چیزی گفت

اسی جان اصلا و ابدا زندگیت با کسی مقایسه نکن حتی خاهرت چه برسه جاری که ۵۰ درصدشون خوبی برای هم نمیخان منم جاریم از الان که نامزده شوهرش طلاش اماده کرد من خرید طلا نداشتم  انتظاری هم نداشتم خدارو شکر از شوهرم راضیم  کافیه برام لطفا زندگیت خراب نکن از الان که نیومده رو خودت کار کن ن رفتارشون ن حرفاشون برات مهم نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم وقتی رسم ندارن چرا به اون نگفتن ما رسم نداریم؟و واسه عروس اولم میتونستن بگن ما رسم نداریم ول ...

منم حرفم همینه ولی بقیه دوستان جور دیگه برداشت کردن

دخترم همه دنیامه🥰
عزیزم اصا بحث وسیله نیس .ایشالا بالاتر بخره.بحث اینکه رسومات ک الان دارن اجرا میکنن سر من میگفتن دسم ...

شوهرتون می تونست بگه من با پول خودم خریدم الانم که خانواده داره نمی خره پسره با پول خودش داره می خره

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون

بابا ولش کن واسه منم نخریدن ولی برای حاضرین بعد دوسال من ازدواج کرد ولی واسه اون خریدن مهم نبود واسم وچیزی هم نگفتم و نخواهم گفت خداروشکر پدرم بهترین جاهازو واسم خرید ولی جاهاز اون خیلی کم و به درد بخور نبود البته من نمیگما خودمادر شوهرمم میگه

اینکه شوهر ایشون بی عرضه بوده یا نخواسته چه ربطی به اون داره شوهرش می گفت پول خودمه می خوام بدم بخرم ...

مسئله اینجاس ک شوهرمن پیش پدرش کارمیکرد باباش بهش حقوق نمیداد.و الان داداشش همون کارو داره میکنه باباش بهش حقدق میده چرا؟چون پسر سرتقی و پدرش دوست نداره ک پسره حرف مفت بزنه ولی شوهرمن چون پسر خوبشونه و ساکته بهش خقوق نمیداد چون میدونست ک پا ب پا پدرش هست

دخترم همه دنیامه🥰
شوهر منم مثل شوهرشماست

به نظر من با شوهرایی که ما داریم نباید حرص بخوریم چون اینا از اول اینجوری بزرگ شدن

هر کسی هم هرکاری کنه باید بپذیریم شوهر ما فرق میکنه با برادرش

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
منم عروس کوچیکم کارایی واسه من کردن که جاری بزرگم حسرتشومیخوره مثلاواسه یلداکادواوردن ولی برااون نبر ...

من همیشه تو دلم میگم ک خدا ایقدر بهشون بده ک بهترینها براشون کنن باعث سربلندی منه ک خانواده شوهرم ایطور باشن.ولی حداقل خرف تلخ ب من نزنن من همجوره ساگت و درک کننده هستم ولی دل نشکنن.

دخترم همه دنیامه🥰
مسئله اینجاس ک شوهرمن پیش پدرش کارمیکرد باباش بهش حقوق نمیداد.و الان داداشش همون کارو داره میکنه باب ...

عیزم ببخشید ولی شوهرتون بی عرضست باید از پدرش حقوق می گرفت مگه می شه ادم مجانی برایکسی کار کنه چجور الان برادر شوهرت داره حقوق می گیره چرا چون عرضه داشت و اعتراض کرد وقتی شوهرت دید بهش پول نمی دن نباید کار می کرد یا اعتراض می کرد

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
اسی جان اصلا و ابدا زندگیت با کسی مقایسه نکن حتی خاهرت چه برسه جاری که ۵۰ درصدشون خوبی برای هم نمیخا ...

عزیزمممم مرسی قربونت.من اصلا وسیله و طلا اینا برام مهم نیس.فقط و فقط رفتارشون و حرف تلخ نزنن

دخترم همه دنیامه🥰

عزیزم درکت میکنم من با اینکه عروس سوم بودم و دوتا قبلی ها هم عروسی مجلل گرفتن وهم شیربها وکلی چیز دیگه ولی موقع خواستگاری من تموم رسماشون رو حاشا کردن بعدها از پز خود جاری ها فهمیدم چه کار زشتی کردن ولی برات مهم نباشه بعضیا فکر میکنن این کار زرنگیه در حالی که معرف سطح شعوره

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!