2777
2789

[QUOTE=256446478]اگه هر دو مینور باشین باید pnd مرحله اول بدین قبل ازدواج [/QUOTEچون ما دونوع مینور داریم الفا و بتا اگه هر دو از ی نوع باشه مینورتون یعنی هر دو الفا یا هر دو بتا ممکنه بچه ماژور بشه ک اون موقه اجازه ازدواج نمیدن فقط با تعهد

[QUOTE=256446478]اگه هر دو مینور باشین باید pnd مرحله اول بدین قبل ازدواج [/QUOTEچون ما دونوع مینور ...

خوب ژنتیک قبل ازدواج باید حتما باشه نمیشه با تعهد ازدواج کنن ژنتیک بعد بدن؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من نیس  میخوام ببینم دو تا مینور میخوان ازدواج کنن مراحلش چیه خوب میرن خون بعدش چی میشه&nb ...

تعهد میدن ک هر وقت خانم باردار شد هفته11. png مرحله دوم رو انجام بده ک همون امنیوسنتز هستش اگه بچه ماژور بود سقطش میکنه اگه ن سالم بود نگه میداره

پس چرا بعضیا میگن اول خون بعد الکتروفورز بعد ژنتیک الان شما همه اینا رو دادی؟هزینه اون ژنتیک اگه از بهداشت نامه ببری رایگانه قبل عقد ؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
چرا اگه در هر صورت همو بخوان بعد عقد هم میشه من بعد ازدواج انجام دادم مرحله اولشو

خدا خیرت بده همینو میخواستم بدونم 

پس چرا بعضیا میگن اول خون بعد الکتروفورز بعد ژنتیک الان شما همه اینا رو دادی؟هزینه اون ژنتیک اگه از ...

قبل عقدو نمیدونم ولی بعد ازدواج ک من انجام دادم مبلغ کمی گرفتن ازمایشگاه 

الان هم دو تا بچه دارم سومی هم تو راهه 

خدا رو شکر 😍😍😍

دختر عمم هم هر دو مینور بودن اونا هم تعهد دادن pndمرحله اولشونو برا بچه اول ندادن برای بچع دومشون انجام دادن ک گفتن مشکلی نیست و ناقل بیماری نیستن یعنی هر جفت مینور صد در صد ناقل بیماری نیست احتمال داره باشه احتمال داره هم نباشه