2777
2789
بچه داری ؟؟؟ ی مقدار رویایی بود 🤌

نه ....نه ساله ازدواج کردیم اره همه میگن اینو از کجا پیدا کردی ....حتی کفش هام هم خودش پام می‌کنه😁😁😁

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چیکار می‌کنه برات

همش سرکار وقتی بیاد خسته ولی گاهی که خسته نباش و بیکار غذا درست میکنه،  ب بچه میرسه، بیرون میبرمون 

اما گاهی هم ن احساس میکنم توجه نمیکنه و من فکر میکنم داره بهم بی محلی میکنه

من عقدم خودم شام پخته بودم گفتم بیا خودم پختم 😎😂 اومد داداشم به شوخی گفت تو پختی؟ میگم نمک نداره😂 مامانمم گف ای جان مامانش نپخته نمیتونه بخوره😐😐😕. منم ناراحت شدم

نامزدم گف ول کن بپز میام دوتایی میخوریم اگه اضافه ش موند نگه دار واس ناهار من بازم میام میخورم🤤😂😂

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

شوهر من از سرکار میاد براش چای میارم میگه بیا پیشم بشین از صبح ندیدمت جلو بچه ها بوسم می‌کنه بااینکه ۳۵سالشه و۱۲ساله ازدواج کردیم هنوز مثل روزای اوله، ولی بعضی وقتا بحث و دعوام میکنیم ولی آشتی بعدش خیلی شیرینه...

[QUOTE=251736574]نه ....نه ساله ازدواج کردیم اره همه میگن اینو از کجا پیدا کردی ....حتی کفش هام هم خودش پام می‌کنه😁 ...[/QUOTE

ن کفش عجیب نیس ولی کارایه خونه رو هروقت تعطیل باشه انجام بدهه عجیبه

نهایت کمک همسرمن اینه جارو برقی بکشه ظرفا ی روز ناهار رو بشورهه و........

عشقتون پایدار

هیچ کار از سرکار میاد یدونه بوس بعد سرش تو گوشیشه زیاد گلایه کنم از سرکار میاد بوس میکنه بعد اونقد حرف میزنه سرم میره بعد دوباره میره تو گوشیش .منم الان شبیه خودش شدم همش تو اینستا میچرخم والله 

یعنی منم مامان میشم 😔

صبح ها چای دم میکنه میاره تو رختخواب بیدارم میکنه جایی میخوریم بعد من میرم صبحانه آماده میکنم

عصرا هم میوه پوست میکنه و قاچ میکنه میاره 

ظرف شستنم در حدی که ظرف ها رو کفی میکنه من آب میکشم 

در طول روز سرکار زنگ میزنه ولی اهل پیام دادن اصلا نیس

[QUOTE=251736574]نه ....نه ساله ازدواج کردیم اره همه میگن اینو از کجا پیدا کردی ....حتی کفش هام هم خ ...

قربونت برم اره من فقط داییم اینجوری بود ولی همسرم هم اینجوری شد من به بوی وایتکس و شوینده حساسم همیشه خودش همه جارو میشوره من جراحی بینی کردم نذاشت هیچکس بیاد مرخصی گرفت موند همه کارها و میکرد من فقط می‌خوابیدم بیدارمیشدم غذا میخوردم باز میخوابیدم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
کپی اخلاق شوهرمن 

خوشبخت بموني انشاءالله

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم