2777
2789
عنوان

اگر با خودت باشه دوست داری بمیری یا زندگی کنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 57 پست

یه چانک انگلیسی هس میگه زندگی همیشه یه تخت پر از رز نیست من اینو خیلی دوستدارم بنظرم خیلی قشنگه و مشخص ک زندگی بالا پایین داره و تو زمانای مختلف چالشای متفاوت هست منم شخصا مشکلاتی داشتم و دارم سنمم اونقدی نیس ... ولی خب هرکس به اندازه خودش دغدغهایی داره ناله نمیکنم اگرم با خودم و به انتخاب خودم باشم قلبا ترجیه میدم ادامه بدم چون زندگیمو دوستدارم با اینکه قسمتای بدی هم داشته ولی خب تو زندگی هرکسی یه ادمایی یسری شانسو اتفاقای جذاب هست...

بهتر از اینه که ده سال تو نداشتن بچه بسوزی.. شکر کن این بچه هات هستن که خسته آت می‌کنه نه غم نداشتن ...

آره واقعا ممنون 

چقدر خوبه ک بعضیا مثل شما هستن ک ب ادم‌تلنگر وارد کنن 💕💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خاطر دو نفر که خیلی خیلی برام عزیز و دوست داشتنی هستن دوست دارم زندگی کنم و در کنارشون لذت ببرم. هر روز از دیدنشون ذوق دارم.

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
آره واقعا ممنون  چقدر خوبه ک بعضیا مثل شما هستن ک ب ادم‌تلنگر وارد کنن 💕💕💕

شاد و پر انرژی باشی همیشه🥰

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
کجا؟

من انقدر بدی دیدم ولی الان تو ۳۹ سالگی دلم نمیخواد بمیرم. دلم مبخواد زندگی کنم چون امید دارم به اینکه از بقیه زندگیم لذت ببرم. خیلی سخت بود زندگیم الان دیگه اصلا نمیخندم ولی دلم میخواد شرایطم عوض بشه و باز بخندم. 

به خاطر دو نفر که خیلی خیلی برام عزیز و دوست داشتنی هستن دوست دارم زندگی کنم و در کنارشون لذت ببرم. ...

عالیه🥰

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
من انقدر بدی دیدم ولی الان تو ۳۹ سالگی دلم نمیخواد بمیرم. دلم مبخواد زندگی کنم چون امید دارم به اینک ...

آفرین به روحیه شما.

ان شاالله به زودی میرسه اون روز که از ته ته دلتون قهقهه بزنید🤲❤️

من انقد خسته ام و فشار روانی رومه که دلم میخواد یه مرگ آروم داشته باشم و بمیرم . چون مردن مث اینه که ...

ان شاالله حل شده اون مشکلی که دلتون رو غم دار کرده 🤲💗

به خواسته هایی که داشتم رسیدم.از زندگیم هم راضی ام.ولی فک کنم دیگه تا اینجا کافیه..

جوون بمیری خیلیا دلشون واست میسوزه و گریه میکنه و دعات میکنه.رحمت میخونه..سن هرچقدر بالا بره آدم خواسته یا ناخواسته دلایی رو میشکنه و ناراحتشون میکنه

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

آفرین به روحیه شما. ان شاالله به زودی میرسه اون روز که از ته ته دلتون قهقهه بزنید🤲❤️

اره واقعا میخام. الان تو بدترین شرایط زندگیم هستم از صبح اشکم میاد ولی باز زندگی رو دوست داذم دلم مبخاد رها باشم

دیروز میخاستم بمیرم امروز نه

😂👍