2777
2789
عنوان

زایمان دومتون رو چند هفته بودین؟

5027 بازدید | 23 پست

برای بچه اولم ۳۸ هفته زایمان کردم،الان بارداری دوم هست ۳۹هفته و یک روز هستم هنوز خبری نیست 🥺

من به دستان خدا خیره شدم «معجزه»کرد🙏🏻✨🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸ هفته.... اشتباه تایپی نبوده.... واقعا ۲۸ هفته

وووویییی 

منم الان ۲۸هفتم همش دردای عجیب دارم حس میکنم بچم پایینه 😕

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

من اولی ۴۰‌هفته بودم 

الان هنوز ۱۵ هفتم

نگران نباش بچه کامل شه دنیا میاد 

دمنوش نبات و زعفرون وخاکشیر درست کن بریز تو لیوان ولرم سر بکش بعد قدم بزن من اینجوری کردم یه روز بعد زایمان کردم

😆😆😆

۳۷/۴

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

من سزارین اختیاری بودم

ولی به شما توصیه میکنم پیاده روی داشته باشی ، از پله ها بالا پایین بری، رابطه داشته باشی زودتر زایمان شروع میشه 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
بچهااا من بچم یکسالونیمشه یدونه دیگه میخااام شوهرم میگه زوده چجوری راضیش کنم😭😭

زوده واقعا . مخصوصا اگر شیر مادر خورده باشه . از شیر بگیرید چند ماه بدنتون رو تقویت کنید بعد اقدام کنید برای دومی . به نظرم بهترین اختلاف سنی چهارسال هست . بچه های خودم هم همینجورن از همه نظر راضیم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
۲۸ هفته.... اشتباه تایپی نبوده.... واقعا ۲۸ هفته

یعنی هفت ماهگی ، الان چندسالشه؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞