2777
2789
عنوان

کی باید سایز پوشک بچمو عوض کنم؟

1331 بازدید | 33 پست

سلام خانوما بچم دوماهشه وزنش ۵/۵کیلوعه پوشک سایز یک مای بی بی میبندم کمر مای بی براش گشاده ولی رد کش روی رونش میفته... نمیدونم ازکی باید دو ببندم؟ اخه کمرش خیلی گشاد میشه 😐

بعد دقیقا امروز دوماهشه میخام شنبه ببرم واکسن دوماهگی شو بزنه اشکال نداره چندروز دیرتر ببرم؟ و اینکه چیکارکنم بچم خیلی گریه نکنه😢

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱

اگه جا میندازه عوض کن خب بچه راحت باشه

واسه واکسنم یک ساعت قبلش دو برابر وزنش بهش استامینوفن بده بعدشم‌ روز اول کمپرس سرد روز بعدش کمپرس گرم‌تا سه روز بعدشم حمام نبر

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مریضه دیرتر ببرش بعدش قنداقش کن خیلی خوبه بعد یه روز دردش بهتر میشه

سایز مای بی بی هم وقتی کامل تنگ شد و بچه اذیت میشد عوض کن البته روی پوشک هم نوشته برای چه سنی خوبه

اگه جا میندازه عوض کن خب بچه راحت باشه واسه واکسنم یک ساعت قبلش دو برابر وزنش بهش استامینوفن بده بع ...

باشه مرسی عزیزم من هیچ تجربه ای ندارم ازالان استرس واکسن شو گرفتم

باشه مرسی عزیزم من هیچ تجربه ای ندارم ازالان استرس واکسن شو گرفتم

استرس نداشته باش چون اضطراب تو ب بچه هم منتقل میشه

واکسنشو اگه مریضه تا ۱ هفته میتونی عقب بندازی ولی هیچوقت زودتر از موعدش نزن

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

نه من یه هفته دیر تر زدم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
خب روی هر پوشک نوشته مخصوص چند کیلو. بعد هم رد کش میمونه. مگه اینکه انقدر تنگ باشه که کبود بشه. الان ...

خب پوشک سایز1 مال 2تا5کیلو سایز 2 مال 3تا6کیلونوشته ولی اصلا درست نیست. بچم دنیا اومد 3کیلو و نیم بود یک بستم کلی بزرگ بود تا دوسه هفته سایز صفرگرفتم

روی پوشک زده برای هر وزنی چه سایزی خوبه ، مراقب سلامت دختر من که خیلی تاکید داشت به موقع بیارم ، بای ...

نه منظورم این بود چیکارکنم برای واکسن زیاد اذیت نشه و گریه نکنه وگرنه گریه از گرسنگی و دل درد اینا باشه متوجه میشم 😅

اگه مریضه دیرتر ببرش بعدش قنداقش کن خیلی خوبه بعد یه روز دردش بهتر میشه سایز مای بی بی هم وقتی ک ...

ینی بعد واکسن قنداقش کنم؟ اره فکر خوبیه چون دیگه دستو پاشو تکون نمیده ک دردش بیاد