2777
2789
عنوان

کی باید سایز پوشک بچمو عوض کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 33 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گریه که بچس دیگه میکنه، یا کولیک داره یا قلقش هنوز دستت نیومده دوماهه با این وزن نباید پوشک سایز یک ...

من هنوز شک دارم برم سراغ2 یانه😅واقعا انقد زود سایز پوشک عوض میکنید؟ 

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
من هنوز شک دارم برم سراغ2 یانه😅واقعا انقد زود سایز پوشک عوض میکنید؟ 

اان ۲ ببندی راحت تره به نظرم...من زود عوض میکردم سایز بچه ها رو که راحت باشند. به وزنش ۲ ببندی منطقی تره. 

برای واکسن ، یک ساعت قبل رفتن بهش قطره استامینوفن بده. اومدی هم اگر زیاد بی تاب بود هر ۴ ساعت تکرار کن.وگرنه هر ۶ ساعت.

مراقب باش تب نکنه. اگر تب کرد زود با قطره و دستمال خیس تب ش رو کنترل کن.

کمپرس سرد روز اول بزار رو جای واکسن، اگه تب نداشت کمپرس گرم روز دوم.

ترجیحا اون دو روز حموم نبر... نگران نباش واکسن سخته، ولی به بدن بچه برمیگرده بعضیا کلا زیاد اذیت نمیشن.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
سایز یک من فقط تا یه ماهگی بستم بچم دور کمرش کوچیک بود ولی کشاله رانش اذیت میشد

اره منم الان باید دیگه 2ببندم جای کش میمونه فکرکنم طفلک اذیت میشه

اره خیلی خوبه ما پسر داییمو قنداق کردیم برای همه واکسناش عکسشو بزارم؟

اخ جون نی نی.... بگذار ببینمش زوووود بزار

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
🧿🧿🧿

ای جان. خدا حفظ ش کنه... عزیزم میخوا بایسته.

اان ۲ ببندی راحت تره به نظرم...من زود عوض میکردم سایز بچه ها رو که راحت باشند. به وزنش ۲ ببندی منطقی ...

مرسی بابت کمکت مهربونم❤ینی هردفعه بش 10قطره استامینوفن بدم ؟ 

بعد هنوز جای اون واکسنی ک بدنیا اومد تو بیمارستان زدن خوب نشده بنظرت عادیه؟ 

مرسی بابت کمکت مهربونم❤ینی هردفعه بش 10قطره استامینوفن بدم ؟  بعد هنوز جای اون واکسنی ک بدنیا ...

اگه ۵/۵ کیلوعه، میتونی ۱۱ _۱۲ قطره بدی. بله هر دفعه سروقت بده بهش.

اشکال نداره، اون واکسن جاش میمونه  برای اکثر آدما... ولی بقیه واکسنها بعد چند روز دیگه اصلا جای سوزنش هم معلوم نیست.