2777
2789
عنوان

مصرف قرص ضد بارداري به مدت طولاني

14722 بازدید | 29 پست

بچه ها من الان تحت نظر دكتر هستم،به خاطر اينكه خيلي زود به زود پريود ميشدم بهم قرص ياز داد،١٥ ماهه دقيقا دارم ميخورم يعني يك سال و سه ماهه،برام عوارضي نداشته اما راستش ديگه ميترسم بلايي سرم بياد ولي بهم گفته بايد تا زمان بچه دار شدنت بخوري ميخوام ببينم كسي تحربه اي داره؟

من ٢٧ سالم هست و مجردم،اما در شرف ازدواج هستم 

همش ميترسم نكنه يه باايي سرم بياره اين قرصا يا باعث شه بچه دار نشم يا دور از جون سرطان بگيرم

كسي رو شنيدين كه بيش تر از يك سال و دو سال خورده باشه و اوكي باشه؟ راحت هم بچه دار شده باشه؟

من هفت سال ممتد خوردم 

بعد هفت سال سه ماه نخوزدم 

بعد رفتم برای اقدام 

ماه اول اقدام باردار شدم .

بعد از اومدن نی نی 

ضد بارداری شیردهی خوزدم 

بعد از دوران شیر دهی الان شش ساله دارم دوباره میخورم 

هیچ مسکلی نداشتم وندارم خدا رو شکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ساله داره مرتب میخورم

عوارض چی داره؟

مگه قراره چه بلایی سرت بیاد؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خوش به حالت  شرایط بدنی و روانی همه که یه جور نیست

دقیقا 

همه مثل هم نیستن 

جاری من تا شروع کرد 

عین چی چاق شده وحشتناک 

برعکس یکی دیگه رو دیدم خوابالو بود وافسردع 

خواهر شوهرم هم مثل منه انگار نه انگار 

من هفت سال ممتد خوردم  بعد هفت سال سه ماه نخوزدم  بعد رفتم برای اقدام  ماه اول اقد ...

چرا اینهمه قرص میخوری مشکل داری ؟ اگه مشکلی نداری از کاندوم استفاده کن برای خودت و بدنت هم ضرر نداره چون قرص شیمیایی هستش به بدنت اسیب میزنه

هرچه آید خوش آید
چرا اینهمه قرص میخوری مشکل داری ؟ اگه مشکلی نداری از کاندوم استفاده کن برای خودت و بدنت هم ضرر نداره ...

هیچ مشکلی ندارم عزیزم 

اینطوری خیالم راحتتره 

چندین بار خیلی کم پیش اومده تو این چند سال از روش کاندوم استفاده کردیم 

ولی متاسفانه اینقدر استرس میگیرم 

نکنه.  ناخواسته باردار شم 

که تا حد سکته میرم 

همین استرس پریودمو عقب میندازه   

اصلا خیالم راحت نیست 

من از بچه ناخواسته متاسفانه میترسم 

وفکرش دیونم میکنه 

چکار کنم فوبیا روش جلوگیری  گرفتم 

برنامه ای برا بچه دار شدن ندارین؟ چند سالتونه؟ خب عوارض دارن کم و بیش

راستش من ٨ ساله تو رابطه هستم و ديگه قراره ازدواج كنيم اگر خدا بخواد

من تنبلي تخمدان دارم اما از نوع زود به زود يعني بعضي ها اصن نميشن يا دير به دير ميشن بعضي ها مثل من زود به زود

من يك سال و سه ماهه ميخورم اما ديگه بيش تر از دو سال نميخورم و سعي ميكنم تا ازدواج كردم زودتر اقدام كنم واسه بچه دار شدن،ميترسم سرطان سينه بگيرم يا نازا بشم

هیچ مشکلی ندارم عزیزم  اینطوری خیالم راحتتره  چندین بار خیلی کم پیش اومده تو این چند سال ...

چقدر خوب كه يك ماهه بعد باردار شدين يعني واقعا تاثيري روي بارداري نميزاره؟؟ من از اين خيلي ميترسم

دور از جون ميگن سرطان سينه و رحم مياره و اينكه ممكنه نازايي بياره

عزیزم من ده ساله ازدواج کردم فقط دو تا ۹ماه که باردارربودم قرص نخوردم بقیشو همش قرص خوردم تازه ایرانی میخورم

قرص یاز که قرص خوبیه نگران نباش

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁