2777
2789
عنوان

مصرف قرص ضد بارداري به مدت طولاني

| مشاهده متن کامل بحث + 14745 بازدید | 29 پست
دور از جون ميگن سرطان سينه و رحم مياره و اينكه ممكنه نازايي بياره

نه اگه کسی سرطان داره نباید بخوره نشنیدم سزطان بیاره تنها عوارض خطرناکش ایست قلبی ممکنه باشه که اونم من میگم شایعه است.

من خودم دوست دارم بخورم ولی شدیدا رو میل جنسیم تاثیر میذاره  و از بینش میبره.

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید چه قرصی میخورید و رو میل جنسیتون اثری نداشته؟

قرص ال دی ولی ....روکش دارشو میخرم حتما 

تاثیری نداره روی میل جنسی 

ولی اگه روکش دار نباشه  بهم نمیسازه 

کمی حالت تهوع ومتاسفانه میل رو کم میکنه

قرص ال دی ولی ....روکش دارشو میخرم حتما  تاثیری نداره روی میل جنسی  ولی اگه روکش دار نبا ...

ال دی رو اعصابم شدیدا اثر میذاره خیلی بدخلق میشم دروسبلین میخوردم که هیچ عوارضی نداشت جز همونی که بهتون گفتم.

.
اره منم همینطور من ۵سال مداوم خوردم تازه ایرانی خوردم سیپروترون کامپاند 

سلام عزیزم من ۴ ماهه دارم به طور منظم سیپروترون کامپاند میخورم

پریشب اخرین قرص بسته رو خوردم 

و فردا ظهرش (یعنی دیروز ) رابطه بدون جلوگیری داشتم یعنی منی کامل ریخته شد داخل

حدود یه ربع بعدشم تنسی (اورژانسی ) ۱/۵ خوردم

اما حدودا بعد سه ساعت یه بار رفتم دسشویی و خیلی بخخشید فقط همون یه بار بیرون روی داشتم (اسهال)

شبم واسه اینکه مطمئن شم اومدم یه بسته دیگه سیپروترون باز کردم و یکیشو سر همون ساعتی که شبای پیش میخوردم ، خوردم که به بدنم یاداوری شه

الان امروز چون استرس داشتم اومدم یه تنسی ۱/۵ خوردم باز به خاطر اون اسهاله دیروز استرس داشتم

میدونم ضرر داره ولی چیکار کنم یچه نمیخوام 🤦🏻‍♀️ الان شما سابقه مصرف سیپروترون رو دارین گفتم بپرسم مطمئنه ؟ برای جلوگیری ؟ یعنی چون بیست و چهار ساعت تاثیر داره دیگه نیاز نبود قرصای اورژانسی رو بخورم درسته ؟ ( تو‌دوران تخمک گذاریم نیستم بستم تازه تموم شده بود منتظر پریود بودم ) :)))))

سلام عزیزم من ۴ ماهه دارم به طور منظم سیپروترون کامپاند میخورم پریشب اخرین قرص بسته رو خوردم  ...

عزیزم کسی که بالای یک ماه قرص خورده جلوگیری داره میکنه

اصلا لازم نیست به روش دیگری عم جلوگیری کنه

اورژانسی برای کسیه که قرص نمیخوره .نه تو.

نخور ضرر داره اورژانسی

پسر کوچکم ۱۸ هفته از تو دلم آسمانی شد . دلم شکست...😭😔
چ قرصی میخوردی شما

ال دی ساده فقط روکش دارشو میخرم 

به داروخانه بگی 

روکش دار میخوام 

شرکتی رو بهت میده که روکش دار باشه 

فایده روکش اینه مزه شو احساس نمیکنی همون تلخی واینکه با معده سازگارتره وحالت تهوع ن نداره

من هفت سال ممتد خوردم  بعد هفت سال سه ماه نخوزدم  بعد رفتم برای اقدام  ماه اول اقد ...

عزیزم من قرص مارولین میخورم ۲۱, عددی هست ، تا پریود بشم ۵یا۶, روز طول می‌کشه ، این حد فاصل اگر جلوگیری نشه احتمال بارداری هست؟!