2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا یادشونه؟😭😭

420 بازدید | 42 پست

زدم شبکه پویا دیدم بیچاره بچها چه کارتونای داغونی میبینن دهه هفتادی هستم یادمه کارتونا انقدرقشنگ بودو آموزنده بزرگتراهم زوم بودن روش و میدیدن و الانم پخش بشه بااشتیاق میبینیم.دلم تنگ شد واس اونموقع هی روزگار.😔😔یه کارتون بود فردی مورچه سیاه عاشقش بودم..یه کارتونم بود بچها اسمشو اگ یادتونه بگین ایرانی هم بود یه پسری نقاشی میکشید و تو نقاشیاش میرفت و اونحا یه شهرساخته بود کلی رفیقم داشت هرخرابکاری توشهرمیشد میومدبیرون پاک میکرد اون خرابکاریو دوباره نقاشی میکرد..نقاش کوچولو و رد پای آبی نبود.یچیز دیگ بود اسمش ک هیچکس اسمشو یادش نمیاد ولی مزمون یادشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آی کفتی، من الان دارم باخانمان رو میبینم شدید دنبالش میکنم😁 خانواده دکتر ارنست هم مسبینم، کوزنچت و آنشرلی هم دیدم تموم شدن، کارتونای الان خیلی چرته بابا میبینی یه موجودیه که اصلا معلوم نیس چیه، ۲تا سر داره ۳تا چشم😐

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
خداوندلک لک هارادوست دارد روبازگزاشتن به عشق اون زمان میبینم

منم میبینمش😁😁😁

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤