زدم شبکه پویا دیدم بیچاره بچها چه کارتونای داغونی میبینن دهه هفتادی هستم یادمه کارتونا انقدرقشنگ بودو آموزنده بزرگتراهم زوم بودن روش و میدیدن و الانم پخش بشه بااشتیاق میبینیم.دلم تنگ شد واس اونموقع هی روزگار.😔😔یه کارتون بود فردی مورچه سیاه عاشقش بودم..یه کارتونم بود بچها اسمشو اگ یادتونه بگین ایرانی هم بود یه پسری نقاشی میکشید و تو نقاشیاش میرفت و اونحا یه شهرساخته بود کلی رفیقم داشت هرخرابکاری توشهرمیشد میومدبیرون پاک میکرد اون خرابکاریو دوباره نقاشی میکرد..نقاش کوچولو و رد پای آبی نبود.یچیز دیگ بود اسمش ک هیچکس اسمشو یادش نمیاد ولی مزمون یادشه!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا مال ما هیچی کارتون های زنان مامانامون بهتر بودن آنه شرلی- خانواده دکتر ارنست- جودی آبود- ...
اینا هم قشنگ بودن خب
لاک پشت های نینجا. باب اسفنجی .یه کارتونه بود در مورد فرشته های خوب و بد بود دختره فرشته خوب آدما بود پسره فرشته بد بود اسمشون راف و فیلیپ بودن عاشق هم شدن به شکل آدم در میومدن و آدم ها رو راهنمایی میکردن اسم کارتونش یادم رفته شبکه پرشین تون پخش میکرد
پسر شجاع، دختری به نام نل، زنبور عسل، کزت،سگارو، پرین، حنا دختری در مزرعه، چقد برا زنبور عسل بچه بو ...
وای هاچ زنبور عسل منم هر قسمت منتظر بودم مامانشو پیدا کنه ولی خدایی ترسناک بود کارتونش نمیدونم یا من بچه بودم میترسیدم مخصوصا موسیقی که حین کارتون پخش میشد هی صدای ویز ویز ویز بود ترسناک 😂😅😰