2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا یادشونه؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر شجاع، دختری به نام نل، زنبور عسل، کزت،سگارو، پرین، حنا دختری در مزرعه،

چقد برا زنبور عسل بچه بودم دعا کردم مامانش پیدا شه😂😂

تو نمیتونییی از کسییی چیزی بسازی که نیستتت:))-میویس
حالا مال ما هیچی کارتون های زنان مامانامون بهتر بودن  آنه شرلی- خانواده دکتر ارنست- جودی آبود- ...

اینا هم قشنگ بودن خب 

لاک پشت های نینجا. باب اسفنجی .یه کارتونه بود در مورد فرشته های خوب و بد بود دختره فرشته خوب آدما بود پسره فرشته بد بود اسمشون راف و فیلیپ بودن عاشق هم شدن به شکل آدم در میومدن و آدم ها رو راهنمایی میکردن اسم کارتونش یادم رفته شبکه پرشین تون پخش میکرد

😍
پسر شجاع، دختری به نام نل، زنبور عسل، کزت،سگارو، پرین، حنا دختری در مزرعه، چقد برا زنبور عسل بچه بو ...

وای هاچ زنبور عسل منم هر قسمت منتظر بودم مامانشو پیدا کنه ولی خدایی ترسناک بود کارتونش نمیدونم یا من بچه بودم می‌ترسیدم مخصوصا موسیقی که حین کارتون پخش می‌شد هی صدای ویز ویز ویز بود ترسناک 😂😅😰

😍
وای هاچ زنبور عسل منم هر قسمت منتظر بودم مامانشو پیدا کنه ولی خدایی ترسناک بود کارتونش نمیدونم یا من ...

من چقد صلوات و نذر کرده بودم مامانش پیدا شه😂😂

افسردگی گرفته بودم سر مامانش

تو نمیتونییی از کسییی چیزی بسازی که نیستتت:))-میویس