2777
2789
عنوان

استخدام کار در خانه با حقوق عالی

365 بازدید | 6 پست

اون دسته از کسایی که سابقه کار نویسندگی اینترنتی رو دارن توجه کنن.

یه شرکتی هست به اسم کاردور که استخدام میکنه اگه روزی 5 مقاله 1000 کلمه ای بنویسید، بهتون ماهی 5 میلیون حقوق میده. توجه داشته باشید که اگه بتونید 30 روز روزانه 5 تا مقاله بدید و تأیید بشن، میرید توی لیست پاداش که بین 500 هزار تا 2 میلیون تومان هم به نویسنده های فعال پاداش میدن.

برای استخدام توی اینستاگرام برید پیج کاردور رو با سرچ یا با همین هشتگ پیدا کنید. ضمنا کسایی که قبلا سابقه کار نویسندگی توی آراد برندینگ رو داشتن توی اولویت هستن. 

تو یکی از کارای مجازی شرکت کردم نامردا همون قبل پول اشتراکم گرفتن مثل خر پشیمونم الکی پروژه هامو رد میکنن همش سپردمشون به شهید همین ماه حالا مال شمارو نمیدونم کاش مثل اونا نباشین

زندگی تازمانی زیباست که برای آن تلاش کنی🌱🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش پول پرداخت میکنیم؟

اره جواب بدن اگه اره که نمخاییم من تجربشو دارم بچه ها باور کنید کلاهبرداری هم نبود الکی کار هست ولی انقد سخت میگیرن و پروژه هاتونو رد میکنن که خودتون مخوایین استفا بدین پول اشتراکتونم بر نمیگردونن

زندگی تازمانی زیباست که برای آن تلاش کنی🌱🌻