2777
2789

اکتیزوم سی فیس دوکس 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برند بدی نیست ولی نمیدونم چرا انقد مخالف داره

هرچی و زیاد تبلیغ میکنن و فروشنده هاش میدوئن دنبالت تا بخری مردم و به شک میندازه 

محصولاتش خوبیش اینه اصله 

وگرنه کیفیت و نمیدونم ضدآفتابش روغنیه دوست ندارم بعضی چیزاش خوبه مثل کرم ابرسانش پوست و مخملی میکنه

هرچی و زیاد تبلیغ میکنن و فروشنده هاش میدوئن دنبالت تا بخری مردم و به شک میندازه  محصولاتش خوب ...

درسته منم آبرسانشو دارم راضیم

همین دو قلم رو ازش دارم قصد داشتم کرمپودرشم بخرم ک الان دو دل شدم

"و فراموشی کیمیاست...🦋"
درسته منم آبرسانشو دارم راضیم همین دو قلم رو ازش دارم قصد داشتم کرمپودرشم بخرم ک الان دو دل شدم

مامانم همه محصولاتش و داره کرم پودرش اولش که میزنی خوبه بعد چنددقیقه پوست و سیاه میکنه 

آبرسانش عالیه کرم دورچشمش خوبه ماسک مو لدورا هم خیلی خوبه بوی خیلی خوبی هم داره

پزشکا تاییدش نکردن یعنی؟ اخه برند بدی به نظر نمیاد

یه نفر اومد داروخونه ضدافتاب لدورا بخره داروساز اونجا بهش گفت ما اصلا محصولات شرکتی نداریم لدوراهم مارکی نیس که تاثیرگذاریش اثبات شده باشه

میدونی قضیش چیه

زیر مجموعه های شرکت پنبه ریز برا خودشون دفتر زدن و این محصولات لدورا رو میفروشن و الکی برا سود خودشون کلی تعریف شو میکنن قیمتشم خیلی بالاس

بعد همین ادما میشینن پیشت تمام تلاششونو میکنن مخ تو شست و شو بدن که زیر مجموعه شون بشی تا سود کنن

فقط ب فکر پولن یه شرکت هرمیه دقیقا