2777
2789
عنوان

کیا دومی رو آوردن؟؟؟‌ برا اولی بهتر شد یا نه؟؟؟😄😜

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 54 پست
مشاور برو مشورت کن بابت این که این بچه ات چطوره و آیا صلاح هس یا نه

یه بار رفتم گفت فعلاً نیار تا ۵ سالگی وقت هست، شوهرم ول کن نیست😐من نمی‌دونم چرا همه میگن شوهرامون بچه نمیخوان اما مال من برعکسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیشه که، بچه من هیچ احساس ترس نمیکنه یعنی قشنگ می‌ره تو دل خطر، هرچی هم جلوشو بگیری انگار نه ان ...

سعی کن یجوری حواسشو پرت کنی .اگرم دیدی نمیشه بزار یبار انجام بده بترسع 😁

اگه قصد بچه دوم داری تا۳سالگیش بیار که هم فاصله سنیشون کم باشه هم خودت استراحت کرده باشی الان خیلی ...

تا سه سالگیش بیارم؟؟ بعد شما میگی الان زوده؟ من متوجه نشدم

اگر بچه می‌خوابید امشب اقدام کنید😂

هرچه زودتر بهتر 

تا سال دیگه هم به دنیا اومده😘🥰

بعد با هم همبازی میشن سختیش سه سال اوله.

بچه های من دو سال و هشت ماه تفاوت سنیشون هست خیلی راضی هستم ،الان تقریباً هردوشون از آب و گل دراومدن منم راحت شدم☺️

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

منم دقیقا شرایطم مثل شماست یه پسر دو سال و نیمه دارم با شرایط پسر شما...البته انگ حسودی و لجبازی بهش نمی‌زنم بعضی کارها اقتضای سنشونه ولی مثل پسر شما از هیچ چیز نمی ترسه و باید خیلی مراقبش باشم ولی تصمیم دارم از ماه بعد برا دومی اقدام کنم به من هم همه میگن که دومی رو بیاری اقتدارش کمتر میشه ولی من کلا چون قصد دارم بیش از یه بچه داشته باشم تصمیم گرفتم دومی رو هم بیارم هرچه زودتر بهتر

عزیزم یا بچه دوم زود بیار یا کلا نیار. دیر بیاری انگار دو تا تک فرزند داری. چون بدرد هم نمیخورن.

پسر بزرگ منم مثل پسر شما بود همه چی پرت میکرد خیلی شیطون بود. پسر دومم دنیا اومد خیلی بهتر شده.  به نظر من زودتر اقدام کن. ولی پسرت رو هم آماده کن که با ورود بچه دوم آسیب نبینه.

درست بشو نیست البته با زمان درست میشه مشاوره بردمش

لجبازو پرخاشگر و حسود از جمله رفتارایه عکس العملیه ببین ایراد رفتارای خودت چیه ضمنا بچه تو این سن لجبازی میکنه لطفا آرام باش و به هیچ عنوان بهش دستوری حرف نزن بزار با اختیار خودش برای بچه دومم الان وقتشه فاصله سنیه زیاد خوب نیست و بدرد هم نمیخورن برای کارای خونه و بچه داری از همسرت هم کمک بخواه و سرگرمی برای خودت فراهم کن