سلام، مامانا من یه پسر دارم دوسال و هفت ماهشه راستشو بخواین خودم دوست ندارم دومی رو بیارم یا فوقش چندسال دیگه بیارم اما شوهرم قبول نمیکنه میگه سه سالش که شد اقدام میکنیم😔😣من اعصابم خورده هرچی باهاش حرف میزنم گوش نمیده، راستش پسر من خیلی شیطونه، رو اعصابه، حسوده، لجبازه، پرخاشگری میکنه، همه چیزو پرت میکنه، بخدا من با ۲۸ سال سن احساس کردم پیر شدم😭😣😔اما شوهرم خونسرده برعکس من جون میده برا بچه خیلی خوب ازش مراقبت میکنه اما من عصبی شدم بخدا، حالا همه بهم میگن اگه دومی بیاد این خوب میشه، واقعاً اینجوریه؟ من نمیخوام بیارم، شوهرم گیر داده چون خودش خیلی دوست داره، شما بگین خوبه یا نه؟ از تجربه هاتون بگین، ممنون میشم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم دقیقا شرایطم مثل شماست یه پسر دو سال و نیمه دارم با شرایط پسر شما...البته انگ حسودی و لجبازی بهش نمیزنم بعضی کارها اقتضای سنشونه ولی مثل پسر شما از هیچ چیز نمی ترسه و باید خیلی مراقبش باشم ولی تصمیم دارم از ماه بعد برا دومی اقدام کنم به من هم همه میگن که دومی رو بیاری اقتدارش کمتر میشه ولی من کلا چون قصد دارم بیش از یه بچه داشته باشم تصمیم گرفتم دومی رو هم بیارم هرچه زودتر بهتر
عزیزم یا بچه دوم زود بیار یا کلا نیار. دیر بیاری انگار دو تا تک فرزند داری. چون بدرد هم نمیخورن.
پسر بزرگ منم مثل پسر شما بود همه چی پرت میکرد خیلی شیطون بود. پسر دومم دنیا اومد خیلی بهتر شده. به نظر من زودتر اقدام کن. ولی پسرت رو هم آماده کن که با ورود بچه دوم آسیب نبینه.
درست بشو نیست البته با زمان درست میشه مشاوره بردمش
لجبازو پرخاشگر و حسود از جمله رفتارایه عکس العملیه ببین ایراد رفتارای خودت چیه ضمنا بچه تو این سن لجبازی میکنه لطفا آرام باش و به هیچ عنوان بهش دستوری حرف نزن بزار با اختیار خودش برای بچه دومم الان وقتشه فاصله سنیه زیاد خوب نیست و بدرد هم نمیخورن برای کارای خونه و بچه داری از همسرت هم کمک بخواه و سرگرمی برای خودت فراهم کن